UPDATE ora 11:55:

Valoarea cumpărăturilor făcute la eMAG de Black Friday 2022 a depășit în acest moment valoarea de 404.300.000 lei. Au fost vândute peste 1,3 milioane de produse.


UPDATE ora 11:33 - Cât se cumpără online de Black Friday 2022 în România?

La acest moment, valoarea totală a vânzărilor eMAG de Black Friday 2022 a depășit suma de 392.000.000 de lei.

Totodată, PayU a dat publicității o serie de noi informații privind evoluția vânzărilor din campania de Black friday 2022 în România.

 • Numărul de tranzacții: ~370.000
 • Valoarea totală a volumelor tranzacționate: ~214 mil RON
 • Minutul de aur: 7.150 tranzactii ora 7:34
 • Valoarea medie a coșului de cumpărături: 570 RON
 • Tranzactii realizate cu cardul salvat : ~278.000 share in total 76%
 • Valoare totala a tranzactiilor realizate cu cardul salvat : 141 mil RON
 • Tranzactii prin rate : ~48.000 share in total 13%
 • Valoarea totala a tranzactiilor prin rate : 51 mil RON

Ce se cumpără de Black Friday 2022 în România?

 • Electro IT ocupă primul loc în preferințele românilor de Black Friday 2022 cu categoriile de electrocasnice mici și mari, laptopuri, TV, audio-video și telefoane;
 • Alte categorii cu creșteri mari sunt băuturile, parfumurile și produsele de îngrijire personală, jucării și articole pentru copii.
 • Tot în topul preferințelor preferințelor românilor se află și voucherele pentru restaurante, servicii medicale & nopți de cazare, aur, abonamente pentru companii aeriene.

Top 3 tranzacții efecutate până la ora 10:42:

 • Industria de IT&C ocupă primele trei locuri în topul tranzacțiilor efectuate până la ora 10:42, cu tranzacții în valoare de 39.888 RON, respectiv 39.544 RON și 38.077 RON.

UPDATE 10:00 - 306 produse/secundă comandate de Black Friday la eMAG

Potrivit datelor transmise de eMAG, comenzile de Black Friday 2022 au depășit cu 13 milioane de lei recordul anului trecut. Valoarea comenzilor după prima jumătate de oră s-a ridicat la 151 de milioane de lei. La ora 10:11 valoarea totală a comenzilor eMAG de Black Friday depășise 333.000.000 de lei lei, o medie de 1,430 de lei/client, și au fost vândute peste 1,1 milioane de produse.

În primele 10 minute de la start, clienții au comandat 184.000 de produse, într-un ritm de 306 produse pe secundă. O mare parte dintre ele se aflau în listele de favorite și vor beneficia de transport gratuit la easybox prin abonamentul Genius. Primele comenzi au plecat deja din centrul logistic al viitorului și vor ajunge chiar astăzi la easybox începând cu ora 17.00.

”Așa cum am anticipat, prima jumătate de oră a ediției Black Friday din acest an confirmă faptul că Black Friday rămâne cel mai bun moment din an pentru a cumpăra tot ce ai nevoie și răspunde nevoii in creștere a oamenilor de a găsi reduceri mari. Varietatea ofertelor și prețurile foarte bune au dus la o creștere cu 13 milioane de lei a valorii comenzilor comparativ cu anul trecut. Diversificarea coșului de cumpărături este primul lucru pe care îl vedem, iar comenzile la puțin timp de la startul evenimentului erau la cote maxime," a declarat Tudor Manea, CEO eMAG.

În primele 30 de minute, numărul comenzilor a evoluat spectaculos, la 444.000 produse, în creștere cu 56% comparativ cu anul anterior. Clienții eMAG comandă în acest an din mult mai multe categorii, dar și multe produse speciale și experiențe.

Cele mai multe comenzi de Black Friday 2022 la eMAG la mia de locuitori au fost plasate din Cluj, București, Caraș-Severin, Călărași și Neamț.

Cifre cheie din primele 30 de minute ale evenimentului Black Friday 2022

 • vânzări de 151 milioane de lei în creștere cu 13 milioane de lei
 • 63,7% dintre comenzi au fost plătite cu cardul
 • Peste 444.000 produse comandate în primele 30 minute, mai mult cu 43% față de anul trecut
 • 94% dintre comenzi plasate de pe dispozitivele mobile

Primele produse epuizate din oferta eMAG, aflate și în lista de favorite:

Puțin după ora 8:00 PayU a transmis o serie de cifre privind vânzările de Black Friday din acest an.

Cât se cumpără online de Black Friday 2022 în România?

 • Numărul de tranzacții: ~165.000
 • Valoarea totală a volumelor tranzacționate: ~98 mil RON
 • Minutul de aur: 7150 tranzactii
 • Valoarea medie a coșului de cumpărături: 589
 • Tranzactii cu cardul salvat : ~135,000 share in total 82%
 • Valoare totala a tranzactiilor achizitionate cu cardul salvat : 71 mil RON

Ce se cumpără de Black Friday 2022 în România?

 • Electro IT ocupă primul loc în preferințele românilor de Black Friday 2022 cu categoriile de electrocasnice mici și mari, laptopuri, TV, audio-video și telefoane;
 • Alte categorii cu creșteri mari sunt băuturile, parfumurile și produsele de îngrijire personală, jucării și articole pentru copii.

Top 3 tranzacții efecutate până la ora 8:13:

 • Industria de IT&C ocupă primul și al treilea loc în topul tranzacțiilor efectuate până la ora 8:13, cu tranzacții în valoare de 38.888 RON, respectiv 30.295 RON.
 • Industria de eTail este pe locul al doilea în topul tranzacțiilor, cu suma de 36.295 RON.

eMAG a început o nouă ediție a Black Friday de la ora 7.20. Pe parcursul zilei vom reveni cu statistici despre cum și cât cumpără românii. Avem mai multe recomandări pentru voi pe care le puteți vedea mai jos.

Aici găsești tot catalogul de produse eMAG aflate la reducere de Black Friday 2022 ca să mai arunci un ochi pe ele înainte ca aplicația și site-ul să se deschidă oficial, cât încă bei cafeaua/


UPDATE 11 nov. ora 6:15:

Site-ul și aplicația eMAG sunt în continuare închise, însă mesajul afișat s-a schimbat față de ora 23 când au fost închise în pregătirea ofertelor pentru Black Friday 2022. ”Ce-a fost mai greu a trecut. Black Friday va începe în scurt timp” este noul mesaj afișat pe site-ul și în app-ul eMAG.


Data la care eMAG începe campania de reduceri de Black Friday 2022 s-a speculat cu ceva timp înainte de conferința oficială a retailerului, care a avut loc luni, pe 7 noiembrie, și în care s-a anunțat oficial că Black Friday 2022 are loc la eMAG vineri, pe 11 noiembrie. Reducerile vor începe puțin după ora 7.

Catalogul de reduceri a fost publicat deja și poți vedea reducerile de Black Friday aici.

UPDATE ora 23:

În pregătirea Black Friday, eMAG a închis site-ul la ora 23. Revenim cu detalii mâine dimineață.


Ora la care începe Black Friday 2022 la eMAG este următoarea informație pe care o așteptăm nerăbdători pentru a ne pregăti să cumpărăm lucrurile de care avem nevoie, sau care doar au niște oferte foarte bune și ne fac cu ochiul - știu sigur că eu am găsit deja în primele două tranșe de produse pe care eMAG le-a anunțat la reducere de Black Friday niște produse pe care le-aș lua, chiar dacă nu am neapărată nevoie de ele.

Pe 8 noiembrie eMAG a publicat în aplicația sa primele produse care vor fi disponibile la reducere de Black Friday 2022, iar altele urmează să fie anunțate în cursul săptămânii.

Din păcate, și pentru tine și pentru mine, nu voi veni în acest articol cu o oră sigură 100% privind ora la care începe Black Friday 2022 la eMAG, însă te va ajuta să-ți faci o idee asupra acesteia, mai ales că în ultimii ani eMAG a dat startul campaniei de Black Friday în jurul aceleiași ore.

De exemplu, în 2021, sărbătoarea de shopping a început la ora 7:28 pe site-ul eMAG, pe data de 12 noiembrie. Acum doi ani Black Friday a început la eMAG la ora 7:35, pe data de 13 noiembrie.

Așa că putem să speculăm asupra faptului că și în 2022 Black Friday la eMAG începe tot între orele 7 și 8.

Cum să îți dai seama când să îți pui alarma pentru a prinde reducerile de la eMAG? Îți spunem în cele ce urmează.

Ora la care începe Black Friday la eMAG – de ce nu anunță retailerul ora oficială

Deși sunt o serie de retaileri mari care au început deja campaniile de reduceri de Black Friday 2022 încă din ultimele săptămâni din luna octombrie și au oferte pe care le împart pe parcursul a mai multe săptămâni, campania de Black Friday a eMAG rămâne una dintre cele mai așteptat perioade de shopping ale anului.

Pentru că sunt sute de mii de oameni care așteaptă cu nerăbdare să intre pe aplicația și site-ul eMAG pentru a cumpăra produsele aflate la reducere de Black Friday, oficialii retailerului aleg să nu precizeze clar care este ora la care începe Black Friday la eMAG.

VERIFICĂ AICI DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

Și deși compania a făcut investiții substanțiale în ultimii ani în infrastructura IT tocmai pentru a acomoda numărul tot mai mare de clienți și vizitatori care intră să vadă ofertele de Black Friday la eMAG, există mereu riscul ca serverele să cedeze și nimeni să nu mai poată cumpăra nimic.

Așadar, faptul că eMAG nu spune cu exactitate ora la care începe Black Friday este o măsură foarte bună de precauție.

Mai ales că sunt clienți care așteaptă Black Friday pentru a găsi produsele de care au nevoie.

eMAG a anunțat că va avea 1.5 de milioane de oferte pentru ediția din 2022 a evenimentului Black Friday, reducerile cumulate au o valoare totală de peste 360 de milioane de lei, iar 69% de oferte sunt la cel mai mic preț din 2022.

Electrocasnicele mici sunt la mare căutare în rândul clienților, astfel că 39.1% dintre ei se vor orienta către astfel de oferte, în vreme ce televizoarele ocupă a doua poziție, cu 33.5%.

Pentru că telefoanele mobile devin tot mai indispensabile atât în viața personală, cât și în cea profesională, 22.6% din clienții eMAG vor urmări oferte pentru a-și schimba vechiul telefon.

Totodată, hainele și frigiderele sunt alte două categorii de produse interesante pentru o mare parte din clienți.

Black Friday 2022 la eMAG - ziua cu cele mai mari reduceri din an

Pentru ziua cu cele mai multe reduceri din an, în care traficul în site depășește 12 milioane de vizite, eMAG a investit peste 4,3 milioane de euro în servere și servicii de tip cloud precum și în chatbot-ul virtual Dana, care vine în completarea echipei de relații cu clienții cu informații cât mai actualizate și soluții mai rapide la situațiile pe care le întâmpină clienții.

La sediul eMAG se fac optimizări toată noaptea și echipa lucrează pentru a se asigura că produsele sunt afișate corect și că totul este pus la punct înainte să fie activă campania.

De exemplu, în 2021, clienții eMAG au comandat de Black Friday peste 2,2 milioane de produse din toate categoriile, din ofertele eMAG și ale 8.300 de selleri din Marketplace, în creștere cu aproape 27% comparativ cu anul precedent. Valoarea comenzilor a urcat cu 24 milioane lei față de anul trecut, pană la 609 milioane lei.

Ce se știe despre ora la care începe eMAG Black Friday

Nu suntem, totuși, lăsați în ceață de către cei de la eMAG când vine vorba despre ora de începere a campaniei. Mai exact, știm că reducerile încep dis de dimineață pe 11 noiembrie și că se termină noaptea.

eMAG închide site-ul în fiecare an, înainte de Black Friday, iar asta se va întâmpla, cu siguranță și în seara aceasta spre miezul nopții.

Dacă este să ne luăm după anii anteriori, eMAG Black Friday ar putea începe între orele 7:00 și 8:00.

Anul trecut, Black Friday la MAG a debutat la 7:28, la fel ca și în urmă cu 2 ani.

Acum 5 ani, de exemplu, notificarea a fost trimisă în jurul orei 6:20, dar au fost ani în care reducerile au fost disponibile pe site abia după ora 7:00. Acum patru ani, Black Friday la eMAG a început la ora 6:45, iar în 2019 site-ul eMAG a devenit activ pentru Black Friday pe la ora 07:26.

VERIFICĂ AICI DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

Așadar, ca să prinzi startul campaniei de Black Friday 2022 la eMAG, ți-am recomanda să pui ceasul să sunt în jurul orei 6:30.

Dacă ți-ai pus deja în coș produsele pe care ți le dorești, sau ți-ai făcut niște liste de produse favorite, ai timp suficient să îți faci cafeaua, să deschizi laptopul sau să ai telefonul încărcat lângă tine și vei avea mari șanse să te numeri printre norocoșii care cumpără tot ce își doresc.

Aceia dintre voi care doriți să vă asigurați că veți prinde promoțiile de Black Friday 2022 la eMAG, lăsați un tab deschis pe site-ul retailerului și, mai ales, instalați-vă aplicația de mobil a eMAG: acolo veți primi o notificare și reducerile vor fi disponibile un pic mai devreme.

eMAG Black Friday 2022 – oferte pentru abonații Genius

eMAG a anunțat faptul că Black Friday va avea loc pe 11 noiembrie și a prezentat pe scurt câte produse vor avea la reducere și de ce fel. Retailerul se așteaptă să aibă vânzări de 639 de milioane de lei, iar potrivit lui Tudor Manea, CEO eMAG, vânzările de Black Friday înseamnă pentru eMAG vânzări într-o singură zi, cât într-o lună. Clienții ar trebui să aibă coletele până pe 25 noiembrie. Mai multe detalii despre evenimentul de shopping al anului puteți citi aici.

eMAG are o ofertă specială pentru clienții interesați să cumpere un abonament Genius intre 7-13 noiembrie, astfel că plătești un abonament de 99 de lei pentru un an și primești 4 vouchere de 25 de lei în cele patru aplicații ale retailerului, anume eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

Produse speciale de Black Friday 2022 la eMAG

Anul acesta, eMAG a pregătit și câteva oferte speciale pentru ediția Black Friday din 2022.

Câteva dintre ofertele speciale pregătite de retailer sunt:

 • 2.500 vouchere cu reducere 50% cu TAROM;
 • 58 de tone de carne de porc;
 • 7.5 mil euro oferte auto si moto, velier;
 • 24.000 de nopti de cazare in romania;
 • 10 kg de aur;
 • servicii medicale;
 • ceasuri bijuterii de lux;

Mai multe informații despre produsele surpriză pe care eMAG le-a pregătit pentru campania de Black Friday din acest an puteți afla aici.

Oficialii eMAG se așteaptă ca ediția Black Friday din 2022 să le aducă vânzări de 639 mil. lei.

Black Friday 2022 la eMAG - produse în ofertă

Zilele acestea oficialii eMAG au anunțat o parte dintre produsele care vor intra în campanie de reduceri de Black Friday 2022.

Pe listă se numără:

Black Friday 2022 la eMAG - 100 de mașini cu livrare imediată

Pentru cea de a 12-a ediție a Black Friday în România, eMAG anunță că va avea 100 de mașini pe stoc, 15 motociclete, cinci autorulote, o barcă cu motor și un velier, care vor beneficia de reducere de până la 24%.

De Black Friday 2022, clienții eMAG pot alege una dintre următoarele mărci auto:

 • Ford
 • BMW
 • Mustang
 • Volvo
 • Mini
 • Skoda
 • Volkswagen
 • Lexus
 • Audi
 • Alfa Romeo
 • Fiat
 • Jeep
 • Maserati

Din ofertă mai face parte și un velier Dufour 390 GL.

Printre cele 100 de mașini care se vor afla în campania de Black Friday 2022 la eMAG și care sunt disponibile imediat pentru livrare, odată achiziționate, se numără și cinci mașini electrice: Lexus UX, BMWi3S, VolvoXC40 Recharge, BMW IX Xdrive40, Ford Mustang Mach-E. Mai multe informații sunt aici.

eMAG Black Friday - bilete la concerte, programe MBA și experiențe inedite în campania de reduceri

De Black Friday, în ziua cu cele mai multe reduceri din an, eMAG le aduce clienților săi numeroase surprize și oferte speciale. Pe lângă 100 de mașini cu livrare imediată, odată cumpărate, eMAG a mai anunțat și o serie de experiențe inedite în campania de Black Friday 2022. De exemplu, bilete la concerte sau la meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal care are loc în Qatar și cursuri de MBA.

Iată câteva dintre produsele și experiențele inedite pe care clienții eMAG le vor găsi pe 11 noiembrie în campania de Black Friday 2022:

Pachet pentru finala World Cup 2022 din Qatar pentru 2 persoane

Bilete la Electric Castle 2023

Bilete la concert Coldplay la Barcelona

Peste 24.000 de nopți de cazare în România

Peste 2.500 de vouchere Tarom reduse cu 50%

Peste 10 kg de aur

Peste 58 tone de carne de porc de la producători români

Închirieri rulote, mașini, servicii taxi și car sharing

Servicii medicale

Ceasuri și bijuterii de lux

Programe MBA

Cursuri și experiențe inedite: zbor cu avionul, drift experience, drive experience, lasertag, squash, degustare de vinuri, parc aventura, escape room, pescuit sportiv, karting electric, cununie civilă pe Velier, tabără de cercetași, Moș Crăciun de închiriat.

De Black Friday, clienții pot descoperi „ascunse” între oferte și surprize speciale precum acces VIP Backstage Experience with Delia.

Ce produse își doresc românii de Black Friday 2022 la eMAG

Black Friday 2022 la eMAG începe mâine dimineață, pe 11 noiembrie. Pe lângă o parte dintre cele mai interesante, și inedite oferte pe care eMAG le va avea în oferta de Black Friday din acest an, am aflat și 100 de produse pe care românii și le-au trecut pe listă și pe care și le doresc în campania din 2022 pentru a le achiziționa la prețuri reduse.

Iată o listă de 100 de produse most wanted pe care românii vor să le cumpere la preț redus de Black Friday în oferta eMAG: