Retailerul online evoMAG a lansat campania Black Friday de primăvară, cu reduceri de până la 80%. Noi am selectat câteva dispozitive de fitness care vă vor ajuta să rămâneți activi.

Black Friday de primăvară - Bicicletă Electrică Pegas

Bicicleta electrică Camping Dinamic are un cadru de aluminiu 6061 pliabil şi motor de la Bafang de 220W, pentru plimbări eficiente. Cele 7 viteze externe, respectiv pinioane Shimano MF-TZ21 /14-28 dinţi de la Shimano asigură utilizatorului o uşurinţă în trecerea peste diferenţele de nivel din oraş. Energia este dată de o baterie capabilă de la LG de 2800MAh /36V structurată în 40 de elemente. Portbagajul este realizat din aluminiu şi include bateria bicicletei. Bicicleta are o reducere de 47% și se găsește aici.

Dispozitive de fitness - Trotinetă electrică pliabilă Xiaomi Mi M365

Fabricată din aliaj ușor din aluminiu, cu o greutate de 12,5 kg, această trotinetă electrică este ideală pentru călătorii prin oraș sau în afară lui. Anvelopele de 8,5 inch sunt rezistente la șoc și se adaptează indiferent de condițiile de drum. Pentru că este o trotinetă pliabilă, o poți transporta cu ușurință și nu ocupă mult spațiu. Bateria asigură o autonomie de 30 km, iar viteza poate ajunge până la 25 km/h. Trotineta electrică este mai ieftină cu 29% și poate fi cumpărată de aici.

Black Friday de primăvară - Bandă de alergat electrică

Pentru cei care nu au timp să meargă la sală pentru fitness, recomandăm această bandă de alergat FitTronic K500. Poate suporta o greutate de până la 120kg. Are înclinație electrică și se poate plia pentru a fi ușor de depozitat și o puteți muta cu ajutorul roților pentru transport. Viteza de alergare variază între 1 - 14,8 km/h. Pe display sunt afișate viteza, timpul, caloriile, distanța, pulsul. Dotată cu intrare USB, pe banda de alergat poți asculta muzică direct de pe stick. Prețul acestui dispozitiv este mai mic de jumătate, iar banda poate fi comandată de aici.

Gadget de fitness - Brățară Xiaomi Mi Band 3

Ca să vă monitorizați activitățile fizice în timp ce utilizați dispozitivele de mai sus, puteți opta pentru acest un tracker fitness, cum este acest Xiaomi Mi Band 3. Brățara de fitness Mi Band 3 se conectează prin Bluetooth și măsoară pașii făcuți, distanța parcursă, caloriile arse, calitatea somnului, chiar și ritmul cardiac. Brățara de fitness afișează apelurile și mesajele recepționate. Bateria are o autonomie de până la 20 de zile. Este rezistentă la apă. Brățara este mai ieftină cu 40% și se găsește aici.

Căști alergare Huawei Sport Lite

Ca să vă mențineți ridicată motivația pentru a continua activitatea fizică, luați cu voi o pereche de căști în care să sune melodiile preferate. Căștile de alergare de la Huawei fără fir sunt de tip in-ear și behind-the-head. fiind dotate cu Bluetooth. Căștile wireless sunt compatibile cu orice dispozitiv ce suportă funcția Bluetooth. Căștile sunt waterproof, așa că le puteți folosi fără nicio grijă în caz de transpirație. Căștile de alergare sunt acum la jumătate de preț și pot fi cumpărate de aici.