Campania Black Friday la www.biano.ro se desfășoară în intervalul 13-22 noiembrie 2020.

În perioada de reduceri Black Friday, www.biano.ro așteaptă o creștere aproape triplă a volumului de trafic și numărului de comenzi.

Dacă în 2019, în aceeași perioadă de discount-uri, printre categoriile de top preferate de cumpărători au fost pătuțurile pentru bebeluși, cafetierele, covoarele, corpurile de iluminat și mesele de cafea, în 2020 românii par mai interesați de amenajarea casei.

Anul acesta, cumpărătorii locali s-au concentrat pe achizițiile de decorațiuni, în special brazi de Crăciun, accesorii pentru bucătărie și scaune de bucătărie, cât și pe accesorii necesare pentru telemuncă și școala online, printre categoriile de mare interes fiind birourile, scaunele de birou, cât și birourile pentru copii și articolele necesare pentru școala online.

În sezonul Black Friday, românii fac cumpărături home & deco pe www.biano.ro în medie de 500 lei. În ceea ce privește vânzările pentru parteneri, reprezentații BIANO România așteaptă o creștere inclusiv la nivelul veniturilor zilnice, de 200.000 lei/parteneri, duble față de o perioadă obișnuită a anului.

Căutările după fotografii sporesc vânzările

Anul acesta, vizitatorii BIANO folosesc din plin de Black Friday funcționalitatea exclusivă BIANO de căutare a unui produs prin intermediul fotografiilor.

Instrument de ultimă generație, similar cu cel al rețelelor neuronale convoluționale, căutarea prin fotografii le asigură cumpărătorilor home & deco avantajul căutării prin milioane de imagini aproape instantaneu.

În plus, de Black Friday, mai mult ca oricând, vizitatorii www.biano.ro au avantajul simplificării procesului de selectare a produselor de mobilă, prin filtrele tip AI inteligente de pe site, cât și prin intermediul conturilor social media BIANO România, unde cei interesați de achiziții home & deco găsesc recomandări și inspirație folositoare și practică - cu fotografii 100% reale, inclusiv din casele celor care au apelat la cumpărături pe BIANO, pentru a pune în valoare produsele prezentate.

Pe platformele BIANO, în acest moment sunt listate peste 4 milioane de produse home & deco.