F64 organizează anul acesta Black Friday de pe 15 noiembrie pe 17 noiembrie, așadar tot weekendul. Are oferte la aparate foto, obiective foto, video, camere de acțiune, drone, memorii, aparatură de studio și accesorii foto.

F64 e magazinul preferat de cei care vor să cumpere aparatură diversă de studio, iar dacă vrei să devii vlogger, acum e momentul să faci o investiție care să aibă și economii de Black Friday 2019.

Black Friday 2019 la F64 - cele mai interesante oferte

Noi am selectat câteva oferte care ni s-au părut interesante din catalogul F64 de Black Friday.

Nikon D750 e un aparat foto DSLR cu un senzor CMOS Full Frame de 24 de megapixeli, un ecran LCD articulat de 3,2 inci și un ISO extins până la 51.200. Preia o parte din funcții de la gama profesională, dar este dedicat celor car esunt la început de drum. Poți să fotografiezi în rafală cu până la 6,5 fps și poți să filmezi Full HD. Așadar, e bun pentru fotografi, dar nu îl recomandăm pentru cei care vor să facă video. Are o reducere de Black Friday de 900 de lei.

Drona DJI Mavic 2 este ideală pentru cei care vor o dronă de mici dimensiuni, cu o cameră incorporată, care să poată fi transportată ușor și care să obțină rezultate excelente. Are o cameră Hasselblad de 20 de megapixeli, poate filma 4K HDR, are integrată o funcție de Hyperlapse și Active Track 2.0. Are o reducere de Black Friday 2019 la F64 de 991 de lei și o poți achiziționa la 6.000 de lei de aici.

Elinchrom D-Lite e un set de blițuri de studio, compus din două blițuri D-Lite Rx4, alături de alte accesorii de bază, ca de exemplu stative, softbox, octobox și geantă de transport. Dacă vrei să ai lumină excelentă în studioul tău sau vrei să transporți ușor niște lumini, Elinchrom D-Lite e o opțiune bună astăzi. Capul de bliț are o putere de 400 de ws. Are o reducere de 910 lei de Black Friday la F64 până la 3.000 de lei.