Televizoarele sunt iubite de români. Fiecare campanie de reduceri de prețuri vine cu multe televizoare de tot felul, iar românii le cumpără. Dacă mai ai vreun televizor cu tub pe care vrei să-l înlocuiești acum este momentul. Sau poate vrei să treci de la o rezoluție Full HD la una 4K.

Televizoare ieftine de Black Friday la PC Garage

Primul televizor din ofertă este unul smart de la Philips de 80 de cm. Este un televizor entry level cu care te poți conecta la internet, poți avea acces la Netflix și va fi unul bun pentru o sufragerie mică sau pentru dormitor. Este la reducere acum și-l poți cumpăra de aici.

Dacă ești în căutarea unui televizor mai mare poate ar trebui să te uiți la Samsung Smart TV Curbat de 138 cm. Televizorul are HDR10+, Auto Depth Enhancer și HLG. Televizorul funcționează foarte bine datorită sistemului de operare Tizen, imaginea oferită este una bună la o rezoluție 4K UHD, iar sunetul este unul de calitate datorită celor două difuzoare de 20W. Cumpără televizorul de aici.

Fanii filmelor și serialelor ar trebui să investească într-un televizor cu ecran OLED precum acest model de la LG de 139 cm cu o rezoluție 4K UHD HDR. Aceste televizoare nu sunt ieftine, însă oferă o calitate excelentă și experiența de vizionare de filme va fi una la un alt nivel datorită tehnologiei OLED. Poți cumpăra televizorul de Black Friday de aici.

Ultima recomandare este un alt TV Samsung, de data aceasta unul QLED de 163 de centimetri. Și acesta are o rezoluție 4K UHD HDR și cu ajutorul lui te vei putea bucura de filme HDR de pe Netflix, dar și jocuri de PS4 care suportă tehnologia HDR. Culorile sunt vii și contrastate și experiența cinematică este completată de un sunet bun. Găsești televizorul în oferta Black Friday la PC Garage.