În premieră, anul acesta, Atu Tech introduce în oferta de Black Friday și sistemele de termoscanare, ca răspuns la situația actuală și la contextul medical generat de răspândirea de COVID-19.

”Siguranța oamenilor este motorul afacerii noastre, fie că vorbim de siguranța de zi cu zi, fie că vorbim de siguranța în contextul medical actual. Pentru campania de Black Friday de anul acesta estimăm o creștere de circa 40% față de campania de Black Friday de anul trecut, avans susținut de prețurile speciale, de stocurile pregătite din timp, dar și de introducerea de produse noi în ofertă”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

”Pentru clienții noștri, noutatea de anul acesta este că, pe lângă reducerile masive, ei vor avea acces la toate serviciile noastre, regândite și îmbunătățite, pentru a le putea livra o experiență completă: consiliere telefonică gratuită în alegerea produselor potrivite, suport tehnic gratuit post-vânzare, instalare oriunde în România, prin rețeaua proprie de instalatori parteneri, service cu ridicare și returnare gratuite și drept de retur prelungit la 30 de zile, față de 14 zile, conform legii”.

Astfel, de Black Friday 2020, clienții Atu Tech (a2t.ro) pot cumpăra la prețuri mai mici:

  • camere de supraveghere la prețuri începând de la 39,99 lei (cameră 4 în 1, Full HD, SAFER, cu garanție 5 ani);
  • sisteme de automatizări de porți, cu prețuri începând de la 699,99 lei;
  • sisteme profesionale de alarmă DSC începând de la 259,99 lei.

Alte categorii de produse care vor avea reduceri masive în Black Friday: kituri complete de supraveghere video, accesorii CCTV, videointerfoane color, sisteme de control acces și pontaj, sisteme anti-incendiu, sonorizare, produse de tip Smart Home etc.

Printre brandurile cu cele mai mari discount-uri de Black Friday se află Safer, brand românesc, cu cea mai variată gamă de produse de supraveghere video, și Dahua.

Blacl Friday la Atu Tech - cele mai importante reduceri pe categorii:

Supraveghere video

Sisteme de alarmă

Automatizări de porți – pentru porți batante, culisante și de garaj.

Specialiștii în sisteme de securitate Atu Tech recomandă ca instalarea produselor achiziționate să fie făcută de instalatori autorizați. Atu Tech dispune de o rețea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național, fiind compania cu una dintre cele mai mari rețele de instalatori din România.