Chiar dacă ziua de 16 noiembrie a fost ziua cea mare de Black Friday în România, asta nu înseamnă că reducerile au luat sfâșit. eMAG nu mai are o campanie de Black Friday (ci una numită eMAG Crazy Sale), dar ceilalți retaileri importanți continuă campaniile.

În acest articol am adunat, pe categorii, retailerii care încă desfășoară campanii de Black Friday în România peste weekend.

Black Friday 2018 la electronice și electrocasnice

Poate că îți dorești un smartphone nou sau poate că trebuie să-ți utilezi bucătăria, dar în agitația zilei de vineri nu ai înțeles mare lucru din reducerile de Black Friday la eMAG și la alții. Nu e nicio problemă, mulți retaileri cunoscuți încă desfășoară campanii.

Black Friday continuă la evoMAG

evoMAG desfășoară o campanie amplă de Black Friday, reducerile din acest weekend încadrându-se în cea de-a treia rundă a campaniei. La evoMAG găsești orice, de la smartphone-uri și televizoare la frigidere și mașini de spălat. E un loc bun în care să cauți oferte la diverse accesorii și reducerile continuă chiar și duminică.

Black Friday, ziua 2, la CEL.ro

CEL.ro promite reduceri de până la 70% în cea de-a doua zi de Black Friday 2018. E un loc bun în care să îți cauți un laptop nou sau poate niște componente, în cazul în care vrei să-ți faci un upgrade la PC. Tot pe CEL.ro găsești și reduceri la electrocasnice, dar ai oferte și la categoria auto.

PC Garage continuă reducerile

De Black Weekend, PC Garage se adresează în special gamerilor. Campania companiei este foarte interesantă, permițându-ți să-ți configurezi sistemele de gaming în funcție de jocurile pe care vrei să le joci. Alegi jocul și site-ul îți recomandă ce procesor sau placă video ar fi mai potrivite pentru performanțe foarte bune. Toată oferta e disponibilă aici.

Quickmobile are oferte la produse interesante

Quickmobile are o ofertă interesantă de Black Friday. Mai exact, aici poți găsi reduceri la produse pe care nu prea le vezi la alți comercianți. Fie că este vorba despre vreun model de smartphone care nu a ajuns oficial în România, sau un gadget mai interesant, sigur găsești ceva inedit la Quickmobile.

Telekom Black Friday e pentru cei care vor un smartphone nou

Oferta Telekom România de Black Friday este una foarte interesantă. Spre deosebire de ceilalți operatori, care speră să te ”captureze” pentru doi ani de zile, Telekom face lucrurile diferit: îți oferă telefoane la prețuri foarte bune, împreună cu un abonament de numai 5 euro la care poți renunța când vrei tu. Poți verifica întreaga ofertă Telekom aici.

Flanco și Altex au promoții tot weekendul

Flanco și Altex, doi dintre cei mai importanți retaileri offline, au reduceri mari tot weekendul. Site-urile lor sunt locuri bune pe care să le vizitezi dacă te interesează să-ți utilezi casa.

Reduceri la haine de Black Friday în ziua a doua

Black Friday 2018 nu e doar despre electronice și electrocasnice, nu e doar despre eMAG și ofertele sale la smartphone-uri, televizoare sau tot felul de gadgeturi. E și despre haine și există retaileri online importanți care au oferte foarte bune.

Fashion Days Black Weekend

Cei de la Fashion Days au stabilit un nou record de vânzări în acest weekend și nu e de mirare, având în vedere că au avut oferte foarte la haine pentru el și ea și la tot felul de accesorii vestimentare. Campania continuă sub numele de ”Black Weekend” și poți găsi aici toată oferta.

Fashion UP are reduceri de Black Friday

Și Fashion UP e un retailer online foarte important pe nișa de vestimentație. Ofertele sunt bune și reducerile variază în funcție de categoria de produse care te interesează. Și la Fashion UP Black Friday se extinde peste weekend și poți găsi ofertele aici.

Oferte la cărți, cadouri și accesorii

elefant.ro e site-ul pe care să-l vizitezi dacă ești în căutare de cadouri pentru perioada sărbătorilor care urmează. Elefant promite reduceri de până la 90% la unele produse și găsești produse la prețuri bune la orice categorie te-ai uita.

Libris este locul în care să te uiți după cărți, filme și muzică. Chiar dacă site-ul nu mai ește ”îmbrăcat” de Black Friday, retailerul încă are oferte la numeroase volume pentru toate nevoile și gusturile. Oferta este aici.