La eMAG; Black Friday ține o singură zi, dar asta nu înseamnă că cel mai mare magazin online din România nu mai are reduceri și în weekendul de după Vinerea Neagră. eMAG Crazy Sale vine cu prețuri bune, iar dacă nu ai reușit să găsești telefonul care îți place în nebunia de Black Friday 2018, încă ai șanse să-ți cumperi un smartphone de top la ofertă.

Smartphone-uri la reducere după Black Friday, de eMAG Crazy Sale

Dacă nu ai prins reducerea la iPhone X, poate te tentează un iPhone 6S. Telefonul încă merge brici, chiar dacă au trecut trei ani de la lansarea inițială. Versiunea vândută de eMAG este cea de 32GB spațiu de stocare, iar modelul este cel Space Grey. Telefonul are o cameră foarte bună, chiar și pentru anul 2018, și performanțe peste medie. Îl poți cumpăra de aici, la un preț redus cu 53%.

Huawei P20, fratele mai mic al lui P20 Pro, are tot ce-i trebuie pentru a concura cu restul vârfurilor de gamă de anul acesta și are un preț excelent chiar și după Black Friday 2018. Smartphone-ul vine cu o cameră dublă desăvârșită, care îți va permite să faci fotografii portret superbe și poze nocturne foarte bune. Are un design unic, 68GB spațiu de stocare, procesor de mare viteză cu AI, și 4GB memorie RAM. Ecranul superb are 5,8 inch, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere de la eMAG de aici.

Samsung Galaxy S9 Plus este flagship-ul din primăvară al sud-coreenilor și are un preț bun la eMAG, chiar și după Black Friday. Cu un ecran mare curbat pe margini, Samsung Galaxy S9 Plus arată spectaculos și se mișcă la fel. Are o cameră foto dublă capabilă de fotografii portret și filmare în slow-mo la 240 de cadre pe secundă. E rezistent la apă și se poate încărca fără fir. Îl poți cumpăra de aici.

Ultimul model de pe lista noastră cu telefoane la reducere după eMAG Black Friday 2018 este HTC U Ultra. Acesta vine cu o cameră foto foarte bună, cu un ecran de 5,7 inch și cu o memorie RAM de 4GB. Are un preț excelent, redus cu 50% și îl poți cumpăra de aici.