Black Friday 2019 e ziua când comercianții din România promit cele mai multe reduceri din acest an. Unele produse pe care nu ți le-ai permis până acum s-ar putea să devină o ofertă bună de Black Friday. Altele nu. Până la urmă această zi este una care are nevoie și de o doză de noroc.

Yellow Store este magazinul care are multe accesorii pentru pasionații de fotografie, cei care vor drone, obiective, carduri și alte asemenea device-uri. Black Friday 2019 începe pe 15 noiembrie și vine cu reduceri la produsele Nikon.

Black Friday Yellow Store - Reduceri pentru pasionații de fotografie

Nikon Z7 Mirrorless este o cameră foto foarte bună și puternică pentru cei care doresc imagini profesionale, dar care să vină dintr-un corp mic, mai ușor și mai portabil decât DSLR-ul. E foarte bun pentru cei care vor să facă videoclipuri, deoarece filmează 4K și are o rezoluție de 47 de megapixeli. ISO-ul se duce până la 25.600, pentru imagini cât mai bune indiferent de lumină. Pot fi utilizate obiectivele Nikkor cu montură F. De Black Friday caută această cameră aici.

Nikon D500 e un clasic al celor care vor un aparat potent, dar care nu e totuși foarte scump. Nu e chiar de începători, dar nu e nici de avansați. E fratele mai mic al lui D5 și poți fotografia la 10 cadre pe secundă, iar cei care vor să filmeze au opțiunea 4K bineînțeles, pentru cadre de maximum 30 de minute. Poți sincroniza imaginile cu telefonul mobil prin Bluetooth folosind sistemul Snapbridge. Caută-l de Black Friday aici.

Card de memorie Sandisk SDXC Extreme Pro de 256 de GB e suficient pentru cei care filmează sau fotografiază RAW. Ai nevoie de un card puternic și care să reziste multă vreme, dar și care să aibă o viteză de transfer bună, în cazul de față 95 de MB pe secundă. În plus, ai o garanție de 10 ani pentru acest card. Găsește-l de Black Friday 2019 aici la Yellow Store.