Această nouă ofertă de Black Friday va începe după miezul nopții și va fi activă timp de trei zile. Retailerul susține că vor fi reduceri de preț de până la 86% la aproape toate categoriile de produse.

Gadgeturi de Black Friday la evoMAG

Tabletele nu mai sunt la căutare ca în anii trecuți, însă un asemenea gadget este încă util la casa omului. Te poți uita la filme, poți face browsing și este bună și la bucătărie unde poți vedea rețetele video. Tableta Huawei Mediapad T3 are un procesor Quad Core de 1,4 GHz, un ecran IPS de 9,6 inci și 2 GB RAM și o poți achiziționa de aici.

Un alt produs care îți va fi util este o baterie externă. Acestă baterie externă Samsung are o capacitate de 10 mAh și două intrări USB, deci vei putea încărca de la ea două telefoane sau două alte gadgeturi. Poți să cumperi bateria de Black Friday de la evoMAG.

Căștile Bose QuietComfort 35 II sunt excelente datorită abilității lor de a anula zgomotul de fundal din jurul tău. Căștile sunt excelente la metrou, în avion sau la birou deoarece oferă un sunet bun și te vei asigura că vei auzi doar muzica. Le poți cumpăra de aici.

Dacă îți place să citești mult, însă nu vrei să te cari cu cărțile după tine, o soluție ar putea fi un eBook Reader precum Amazon Kindle. Este o metodă simplă și elegantă pentru citit și poți cumpăra produsul de aici.