eMAG a reușit să stârnească cea mai mare vâlvă în jurul ofertei sale de Black Friday 2019, dar campania a luat sfâșit. Acum eMAG are Crazy Days, adică reduceri de până la 50% la numeroase categorii de produse.

Descoperă oferta eMAG Crazy Sale.

Dar Black Friday continuă la alți retaileri, la unii cu reduceri de până la 90%, iar noi am alcătuit o listă pentru a te ajuta să te orientezi în weekendul de după Vinerea Neagră a ofertelor.

Black Friday - reduceri la gadgeturi, electronice și electrocasnice

Reducerile la smartphone-uri, tablete, laptopuri, componente de gaming, dar și la televizoare și electrocasnice sunt cele mai vânate cu ocazia Black Friday.

Mai multe magazine oferă reduceri semnificative la aceste categorii de produse.

evoMAG desfășoară campania de Black Friday până duminică, 17 noiembrie, iar în oferta retailerului sunt disponibile televizoare, laptopuri, telefoane și electrocasnice. Dacă ești în căutarea unui Smart TV, mare, bun și accesibil, te poți orienta către acest model Samsung care are un discount semnificativ de Black Friday.

Descoperă toată oferta evoMAG Black Friday aici.

Și cel.ro are reduceri mari de Black Friday și acestea sunt disponibile până pe 17 noiembrie. Dacă ești în căutarea unui smartphone nou, am găsit un Xiaomi Redmi Note 7, un telefon foarte bun cu performanțe ridicate și cu o cameră foto mai mult decât decentă, la un preț special de care te poți bucura aici.

Descoperă toată oferta cel.ro Black Friday aici

PC Garage e cel mai mare retailer când vine vorba despre componente de PC și accesorii de gaming, dar are în ofertă și laptopuri, televizoare și electrocasnice. Ofera de Black Friday a fost extinsă peste weekend, deci încă ai timp de shopping. Dacă ești în căutarea unui laptop pe care să faci treabă serioasă, dar care să poată rula și cele mai noi jocuri, atunci acest ACER este perfect pentru tine și are un preț redus considerabil - îl găsești aici.

Descoperă toată oferta PC Garage Black Friday aici.

Telekom Romania este unul dintre operatorii cu oferte foarte bune de Black Friday. Îți poți lua smartphone-uri cu 0 euro, dacă alegi să te portezi în rețea și semnezi un abonament nelimitat Mobil 10 de 12 euro pe lună.

Descoperă oferta Telekom de Black Friday aici.

Alte magazine care au reduceri de Black Friday la electronice și electrocasnice:

Reduceri la Haine, accesorii și cărți de Black Friday 2019

Fashion Days și-a încheiat campania de Black Friday, dar cei de la Answear își continuă ofertele de Black Friday 2019. Reducerile sunt de până la 70% și poți găsi haine și accesorii atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Descoperă toată oferta Answear Black Friday aici.

Cei de la Elefant au avut o campanie foarte extinsă de Black Friday și reducerile continuă și peste weekend. Prețurile la unele articole sunt reduse cu până la 90%, iar pe Elefant poți găsi cărți, parfumuri, bijuterii, dar și unele electronice.

Poți vedea toată oferta Elefant aici.

Libris are cărți cu reducere de până la 90%. Campania de Black Friday încă este activă și găsești oferte speciale la toate categoriile de produse. Există cărți pentru copii, dar și cărți în limba engleză, cărți premiate și cele mai râvnite titluri ale momentului la reducere.

Descoperă toată oferta Libris aici.