Printre investitorii care s-au alăturat proiectului se numără câteva profile de „smart money” cu succes demonstrat în dezvoltarea și scalarea de startup-uri atât la nivel național, cât și internațional, printre care Sandu Băbășan, antreprenor și investitor cu expertiză în scalarea de startup-uri de succes, Ana Maria Lupoian, manager și antreprenor cu experiență în verticala medical, Lucian Ciocan, investitor și dezvoltator imobiliar, Adrian Chiruță, antreprenor digital cu experiență în dezvoltarea de businessuri tech, Călin Buzoianu și alți investitori cu deschidere pe piața din Europa.

Investiția atrasă permite dezvoltarea aplicației BOOKR și continuare procesului de penetrare a verticalei medical, deja începută.

”Investiția atrasă ne permite să continuăm dezvoltarea aplicației BOOKR și adaptarea acesteia pentru a satisface în manieră eficientă nevoile sistemului medical românesc, atât în ceea ce privește experiența pacienților cu programările, cât și activitatea clinicilor și spitalelor. Ne concentrăm pe oferirea de soluții digitale integrate în ceea ce privește gestionarea programărilor și a stocurilor clinicilor medicale, acestea fiind cele mai mari probleme actuale identificate pe această verticală. În acest demers de cunoaștere a problemelor sistemului medical și identificarea de soluții, ne ajută Bogdan Haș, Business Developer pe verticala medical, cu o vastă experiență în acest domeniu. În acest moment lucrăm împreună cu Bogdan la construirea unui business model care să ne permită accesul eficient pe această verticală. În plus, începând cu luna ianuarie 2022 dăm startul primului parteneriat oficial din acest domeniu”, spune Flavius Fulea, CEO & Co-founder BOOKR.

În noiembrie 2021, în echipa BOOKR s-a alăturat Bogdan Haș, fostul director național Johnson&Johnson, pe divizia Medical Devices, care vine cu o experiență de peste 15 ani în domeniul farmaceutic.

Alegerea plasamentului privat ca formă de obținere a investiției a reprezentat una dintre deciziile strategice ale startup-ului, oferindu-i libertatea de a targeta profiluri specifice de investitori, prin canale private și într-un timp mai scurt decât era preconizat.

”Organizarea plasamentului privat a fost una dintre cele mai bune decizii strategice pe care le-am luat în procesul dezvoltării BOOKR. Aceasta rundă pre-seed ne-a permis să controlăm activ atât profilele investitorilor țintiți, cât și desfășurarea procesului prin intermediul canalelor private, într-un timp mult mai scurt. Dincolo de atragerea investiției, plasamentul privat ne-a permis să aducem în echipa BOOKR profile de tipul „smart money”, care vin cu expertiză extensivă, fie în scalarea de startup-uri la nivel național și internațional, fie în extinderea lor pe anumite verticale cheie. Suntem siguri că valoarea pe care noii membri o vor aduce pentru BOOKR ne va ghida spre îndeplinirea viziunii integrate a proiectului – aceea de a optimiza experiența și conexiunea dintre businessurile care funcționează pe bază de rezervări și clienții lor, prin intermediul digitalizării.”, spune Flavius Fulea, CEO & Co-founder BOOKR.

Pe fondul creșterii exponențiale a ritmului de digitalizare a serviciilor și în contextul apariției a numeroase aplicații menite să faciliteze experiența utilizatorului final cu businessurile care funcționează pe bază de rezervări, BOOKR se diferențiază prin inovație tehnologică și viziune integrată, axată nu doar pe consumatorul final, ci și pe experiența business-urilor partenere prin asigurarea de beneficii cheie, predictibilitate și sisteme digitale de gestionare și management.

”Decizia de a investi în BOOKR este fondată pe încrederea și compatibilitatea pe care o simt față de echipa BOOKR. Proiectul are un potențial ridicat de scalare la nivel național și internațional și o viziune axată pe îmbunătățirea proceselor și a experienței utilizatorilor, lucruri care se aliniază perfect cu valorile mele de business.”, spune Lucian Ciocan, Lead Investor la BOOKR. Printre proiectele investitorului se numără investiții în energie regenerabilă și dezvoltarea celui mai avangardist proiect imobiliar cu destinație mixtă din inima orașului Satu-Mare, cu demarare în 2022.

Ana Maria Lupoian este un alt investitor care se alătură startup-ului în urma plasamentului privat, cu experiență vastă în verticala medical, pe care BOOKR o vizează în următoarea perioadă: „Ca manager, antreprenor și investitor, am învățat că inspirația, pasiunea și experiența merg mână în mână atunci când dezvolți un business. BOOKR mă inspiră, atât ca viziune, cât și ca echipă, fapt ce îmi oferă toate motivele să cred că va deveni un business remarcabil”.

Adrian Chiruță, Managing Partner R22 România și fondator MxHost, se alătură BOOKR ca investitor și Board Member, susținând procesului de digitalizare și tehnologizare a pieței serviciilor: „BOOKR este un răspuns la accelerarea procesului de digitalizare cu accent pe calitate, pe care l-am observat în ultimii doi ani, concentrându-se atât pe îmbunătățirea experienței utilizatorilor finali, cât și pe optimizarea activității business-urilor. Dincolo de funcția de programări, proiectul se axează pe oferirea de soluții digitale eficiente în gestionarea business-urilor, aducând astfel un plus de valoare pe piața serviciilor. Cred în viziunea integrată a proiectului și în pasiunea echipei pentru inovație și digitalizare și cred în potențialul scalabil al businessului, acestea fiind și principalele motive ale deciziei mele de a investi în BOOKR.”

BOOKR este prima aplicație de booking din lume cu tur virtual 3D integrat, lansată la începutul anului 2021, care își propune să optimizeze atât experiența utilizatorilor, cât și pe cea a business-urilor partenere prin funcționalități inovatoare.

Concentrându-se pe digitalizarea fluxurilor operaționale, oferirea de soluții pentru gestionarea afacerilor și pe eficientizarea vânzărilor, BOOKR a generat creșteri de până la 350% în interacțiunea dintre afaceri și clienții lor, precum și creșterea cu până la 20% a programărilor per client și cu 20% a încasărilor.