Boxa arhitecturală pentru exterior Sonos Architectural by Sonance are un design rezistent la apă și este proiectată pentru a oferi un sunet bogat într-o gamă variată de condiții de mediu, inclusiv în condiții de umiditate, căldură, expunere la raze UV sau la temperaturi foarte scăzute. Boxele pentru exterior fac parte din colecția de boxe pasive integrate Sonos Architectural by Sonance, concepute pentru a se potrivi perfect în orice spațiu și optimizate pentru Sonos Amp.

Conexiunea la Sonos Amp optimizează sunetul prin procesarea personalizată a semnalului digital și aduce beneficiile sistemului Sonos pentru fiecare boxă arhitecturală Sonos Architectural by Sonance, inclusiv o aplicație ușor de utilizat, care funcționează cu aproape orice serviciu de streaming, cu Apple AirPlay 2, alături de o modalitate simplă care permite extinderea sistemului cu mai multe boxe și componente Sonos.

Boxa arhitecturală Sonos Architectural by Sonance disponibilă în noua variantă de culoare – negru - poate fi comandată prin intermediul distribuitorilor Sonos începând de astăzi și va fi disponibilă și la nivel general pe sonos.com începând cu data de 14 martie.