Cel mai mare marketplace de handmade din România vine în întâmpinarea acestor probleme și lansează un program de susținere al celor care își doresc să urmeze calea antreprenoriatului în domeniul creativ - program intitulat simbolic #PrimaMie.

Pionier în industrie, Breslo înțelege nevoia de independență a artizanilor și își ia în serios rolul de a găsi și pregăti noi generații de creatori, așa că oferă, prin intermediul programului #PrimaMie, toate instrumentele necesare celor care își doresc să facă Handmade de la Zero și își să pună pe picioare propriul butic creativ.

Așadar, indiferent daca pasiunea ta pentru obiecte lucrate de mână este part time sau full time, Breslo te provoacă să te înscrii în #PrimaMie și să îți duci hobby-ul la următorul nivel: cel de business.

Ca să fii sigur că pășești cu dreptul în lumea antreprenoriatului, programul #PrimaMie îți oferă:

  • Găzduire timp de 1 an pe Breslo, care va deveni o a doua casă pentru creațiile tale
  • Mentorship timp de două luni cu un artizan de succes de pe Breslo - așa afli toate trucurile direct de la sursă
  • Campanii Promo să-ți faci creațiile cunoscute
  • Banii de pe pachetul #PrimaMie înapoi atunci când vinzi de...prima mie de RON :)

Înscrierile se fac aici: https://www.breslo.ro/prima-mie

Mentorii care sprijină cu drag proiectul #PrimaMie sunt: Ogen, Cristina.Masnitz.Jewelry, BoutiqueDuBonheur, MadammeBijoux, LilianaArnautArt, Larrange, BijuteriiWhatElse, MegWi, Olivia.LeatherJewelry

------------------

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 170 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.