Ritter Broker este o companie de intermediere asigurări fondată în 2010 din dorința a doi tineri, foști corporatiști de a crea și a ridica în spatele lor o afacere cu capital 100% românesc care să aducă servicii profesionale și premium de intermediere și consultanță în asigurări.

În 2010 Cătălin Vasile - fondator & Director General Ritter, a ales calea antreprenoriatului, lăsând în spate poziția ocupată într-o multinațională pentru a își îndeplini visul și anume acela de a crea și de a ridica propria sa afacere prin care să aducăclienților din zona financiară de asigurări, servicii profesionale de intermediere și consultanță în asigurări.

Patru ani mai târziu, în 2014, directorul de vânzări - Alexandra Brătescu s-a alăturat conducerii și echipei Ritter plecând din sistemul bancar spre o zonă cu totul nouă, dar provocatoare și anume cea a intermedierii și consultanței în domeniul asigurărilor.

Motivul principal pentru care Ritter Broker s-a dezvoltat puternic în doar 8 ani de zile și a ajuns în momentul acesta la o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei și 45.000 de polițe vândute în 2017, este clientul și consumatorul de asigurări și nevoile pe care acesta le are.

Afacerea Ritter Broker a pornit de la intermedierea și consultanța în asigurări, iar pe parcursul anilor, analizând necesitatea clienților din portofoliu, și-a extins serviciile financiare oferite acoperind și intermedierea contractelor de leasing financiar și operațional, cât și intermedierea pensiilor private pilon III.

Ritter Broker lucrează cu 27 de societăți de asigurări, 3 societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III și cu 10 companii de leasing financiar și operațional, putând să ofere peste 1000 de produse financiare potențialilor clienți. Produse ce pot fi comercializate prin sistem de franciză și de către viitorii parteneri Ritter Broker.

Franciza Ritter Broker

“Francizatul Ritter Broker va beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurări alături de francizor, care are o vastă experiență în domeniu, gestionând paleta largă de produse menționate anterior și transformând această activitate într-un business de sine stătător, cu o recurențăanuală ce va ține doar de capacitatea francizatului de a interacționa într-un mod profesionist cu clienții din portofoliu. După cum probabil cei interesați știu deja, pentru a deveni broker de asigurări trebuie să îndeplinești niște condiții destul de dificile atât din punct de vedere financiar, pentru că trebuie să depui un depozit destul de mare pentru a înființa o companiei de brokeraj, cât și din punct de vedere legal pentru ca este o procedură serioasă pentru a putea fi autorizat de către Autoritatea de Supraveghere Financiara.”, spune Alexandra Brătescu.

Avantajele de care vor beneficia toți viitorii francizați sunt multiple și pornesc de la faptul că vor avea acces la baza de date a clienților Ritter Broker, vor avea aceleași standarde impuse de către Ritter Broker și nu vom face diferențe privind ofertele de la societățile de asigurări de pe plan internațional, vor avea acces la diverse proiecte din cadrul pieței asigurărilor prin colaborarea cu Ritter Broker, vor primi plata la timp a comisioanelor vom oferi servicii complementare polițelor de asigurare, care îi vor ajuta să își crească veniturile.

“Noi oferim un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte și să râmânăindependenți în același timp. Avem franciza construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcțiede zona și partenerul ales. Adresabilitatea e largă și poate fi construită pe paliere de buget în directă relație cu potențialul partenerului. Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung și foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experiența celuilalt și astfel să dezvoltăm o echipăconsolidată ce va deservi exclusiv francizaților și nevoilor acestora. Vom acorda acces instant și gratuit la platforma Ritter care susține întreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate și transparență în privința comisioanelor și a contractelor.”, a spus Cătălin Vasile.

Pentru mai multe detalii puteți să consultați site-ul Ritter - secțiunea franciză.