În cadrul evenimentului, unde sunt așteptați peste 25.000 de early adopters și pasionați de tehnologie. Vizitatorii vor putea interacționa la standul TechCuisine.ro cu profesioniști Smart Home astfel încât să poată identifica cele mai eficiente soluții pentru transformarea locuinței într-o casă inteligentă.

La stand, vizitatorii vor putea descoperi gama de echipamente inteligente pentru controlul încălzirii și răcirii, Tado, producător german de termostate smart, sisteme pentru controlul automat al draperiilor și jaluzelelor de la SwitchBot, dar și alte echipamente și ecosisteme smart precum: Aqara, încuietoarea inteligentă Nuki, robinetul inteligent pentru grădina Eve Aqua, prize și becuri inteligente Meross, Gosund sau Nous.

Vedeta din standul TechCuisine.ro va fi celebrul inel Oura Smart Ring ce va fi prezentat în premieră la Bucharest Tech Week. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa comande produsul direct de la stand, utilizand kit-ul special de stabilire a mărimii.

Tech Cuisine pregătește o serie de campanii cu reduceri speciale în săptămâna tehnologiei, 14-19 Iunie, cu ocazia desfășurării evenimentului, dar și o serie de concursuri pe pagina de Facebook a organizatorului: https://www.facebook.com/TechWeekRO

Tech Cuisine este cel mai important retailer online cu echipamente și servicii Smart Home din România ce comercializează cele mai importante brand-uri de case inteligente existente pe piața globală: Tado. Netatmo Legrand, Nuki, Yale Linus, Aqara, Gosund, Eve Home, Lockin, Click & Grow, Govee, Nanoleaf, Withings, Oura și SwitchBot. Tech Cuisine este unic importator în România al ecosistemului german pentru controlul inteligent al încălzirii, Tado.

Accesul la eveniment se realizează doar pe bază de pre-înregistrare pe website-ul evenimentului: www.techexpo.ro.

Noutățile Bucharest Tech Week 2022

În săptămâna 14-19 iunie, Bucureștiul se transformă în capitala internațională a tehnologiei.

Cea de-a șasea ediție Bucharest Tech Week, aduce din nou în inima orașului cele mai noi gadget-uri și inovații din domeniul tech, dar și ultimele aplicații și soluții digitale ce contribuie la îmbunătățirea mediului de business, cât și a vieții personale.

După doi ani de pandemie, ani în care domeniile IT și tech au cunoscut o creștere spectaculoasă, cel mai amplu festival al tehnologiei revine în format fizic, într-o locație mai mare, emblematică pentru București, Piața Constituției.

„Ultimii doi ani au fost o piatră de încercare pentru noi toți, aducând schimbări de perspectivă atât în viața profesională cât și pe plan personal. Toate aceste schimbări au la bază trei dimensiuni importante: inovarea, digitalizarea și tehnologia, iar acestea, împreună, reprezintă o nouă schimbare de paradigmă. Ghidați de acest concept aducem din nou anul acesta, în inima capitalei, cel mai amplu festival dedicat tehnologiei, Bucharest Tech Week”, declară Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO.

Bucharest Tech Week reunește în 2022 peste 100 de speakeri și experți internaționali și locali în tehnologie, 1200 de profesioniști din diverse domenii și verticale de business, peste 70 de companii ce își vor prezenta produsele și serviciile celor peste 25.000 de pasionați de tehnologie.

Șase Business Summits, la Radisson Blu Hotel

Între 14 și 17 iunie vor avea loc la hotelul Radisson Blu șase Business Summits, conferințe orientate spre teme de actualitate, susținute de către lideri internaționali și locali, dedicate profesioniștilor: Innovation, Metaverse, Future Retail, HR Masters, Java și Software Architecture.

Printre speakerii internaționali ce vor împărtăși din experiența lor profesională, se numără: Gianmarco Brunetti, Head of Transformation and Product Offer la Jaguar Land Rover, speaker la Innovation Summit, pe 14 iunie, Marco Guastamacchia, Digital Advisor la Microsoft, speaker la Future Retail Summit, pe 15 iunie, Gabriele Metz, Global Head of Leadership Transformation la Ericsson, speaker la HR Masters Summit, pe 16 iunie, Zineb Bendhiba, Senior Software Engineer la Red Hat, speaker la Java Summit, pe 17 iunie și Wojtek Gawroński, Senior Developer Advocate (CEE) la Amazon Web Services (AWS), speaker la Software Architecture Summit, pe 17 iunie

Business Summits aduce anul acesta în premieră pentru România summit-ul Metaverse. În cadrul acestuia experți internaționali de renume își vor prezenta teoriile și vor veni cu aplicații în business ale acestui nou concept atât de dezbătut la nivel mondial.

Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziționat direct de pe https://www.techweek.ro/business-summits. Până pe 25 mai, acesta are un preț special de 239 EUR pentru participarea fizică la conferințele de la Hotel Radisson Blu.

Tech Expo, singura expoziție de tehnologie din Europa Centrală și de Est, dedicată publicului larg, în Piața Constituției

Pe lângă cele șase summit-uri de business, în weekendul 17 – 19 iunie va putea fi vizitat gratuit, în Piața Constituției din București, cel mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton, expoziția Tech Expo, parte importantă a Bucharest Tech Week, unde toți iubitorii de tehnologie pot vedea și interacționa cu cele mai noi produse și soluții tech prezentate de companii locale și internaţionale.

Pe lângă cele peste 40 de standuri cu gadget-uri, vehicule electrice, accesorii smart, produse și sisteme smart home și smart living, smartphone-uri, laptop-uri, tablete, gadget-uri, roboți sau drone, în premieră, la expoziție, va fi amenajată o scenă unde vor avea loc paneluri, prezentări, demonstrații, unboxing-uri și sesiuni de gaming.

Participarea la Tech Expo este GRATUITĂ pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

Atât Business Summits cât și Tech Expo vor putea fi vizitate în întregime și în mediul online.