În prezent, Spark are aproximativ 13.500 de utilizatori, număr de instalări la care a ajuns din iulie și până în prezent, iar în platformă sunt înregistrate conturi noi constant.

Recent a fost lansată o actualizare pentru aplicație prin intermediul căreia cei interesați pot vedea mașinile disponibile fără să aibă cont SPARK, devenind disponibilă și varianta de social login cu contul de Facebook sau Google. Printre noutăți se află și opțiunea de radar care ajută utilizatorii să localizeze cea mai apropiată mașină și, datorită hărții, aceștia primesc indicații cum să ajungă până la autoturismul din preajmă pe jos.

Raza unde mașinile pot fi lăsate este de asemenea extinsă, acoperind în prezent a cele mai importante zone din București: Pipera, Aviației, Tei, Grozăvești, Pajura, Crângași, Militari, Drumul Taberei, Văcărești, Berceni, Dristor, Pantelimon, Titan, Colentina, zona centrală și semi-centrală.

Black Friday 2019 în noiembrie pentru cursele cu mașinile eco din flota Spark

Pentru noiembrie, luna Black Friday 2019, automobilele din flota SPARK vor putea fi închiriate la prețuri promoționale. Astfel, costul pentru cel mai nou model intrat, BMW i3, dar și pentru Nissan Leaf, este de 1 leu / minut și 240 lei pentru o închiriere cu durata de 24 de ore.

Dacă utilizatorii optează pentru modelul Renault Zoe, atunci cursele au costul de 0,7 lei / minut și 168 lei pentru 24 de ore.

Modul de utilizare este extrem de simplu. Utilizatorii trebuie să instaleze aplicația „SPARK - Your Electric Drive” din magazinul potrivit telefonului lor: Android sau iPhone. Urmează pașii de configurare ce presupun și introducerea unui card activ de plăți, și, implicit, mai au nevoie de un permis de conducere valabil. Totodată, este obligatoriu să aibă cel puțin un an de experiență în calitate de șoferi. Detalii accesând site-ul: https://espark.ro/