Completează formularul pentru a te înscrie în competiția pentru una dintre Bursele Startup Your Life, powered by Samsung.


Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life 2021 - Back in Business este un eveniment de 4 zile în care antreprenorii sau cei care vor să-și deschidă un business se vor întâlni cu mentori din diverse industrii și vor auzi lecțiile pe care le-au învățat antreprenori cu experiență.

În cele 4 zile vei trece prin workshop-uri utile gândirii de business, dar vei lucra și în echipă alături de alți participanți pentru a dezvolta o idee de business în cele 4 zile, pe care o vei prezența în cadrul unui pitch, duminică, 26 septembrie, la Ideas Pool.

Bursele Startup Your Life, powered by Samsung, sunt oferite pentru 5 tineri care sunt pasionați de business. Nu e obligatoriu să ai o afacere deja, dar să vrei să înveți și să te dezvolți. Bursa acoperă participarea și cazarea în timpul celor 4 zile de la Azuga. Transportul nu este asigurat.

Ce trebuie să faci pentru a primi o bursă la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life?

Completează formularul din primul link al acestui articol sau la finalul său. Trebuie doar să ne spui cine ești, dar și care este motivația ta pentru a veni la tabăra Startup Your Life. Aplicanții vor trece prin juriul format din echipa start-up.ro, iar luni, 20 septembrie, vom anunța câștigătorii public pe site și te vom contacta pe email. Ulterior, trebuie doar să aduci cu tine dorința de a învăța, buna dispoziție și deschiderea.

Accesul la tabăra Startup Your Life 2021 se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare privind pandemia Covid-19, prin certificat de vaccinare sau test PCR.

Bursele Startup Your Life sunt susținut de către Samsung și sunt oferite către cinci tineri. De-a lungul timpului, Samsung a fost un suporter al antreprenorilor creativi din România și a creat oportunități pentru aceștia, inclusiv prin implicarea în competițăii de business precum Changeneers, în care au fost descoperite afaceri de perspectivă din România.

Completează formularul pentru a te înscrie în competiția pentru una dintre Bursele Startup Your Life, powered by Samsung.

Ce poți învăța la Startup Your Life 2021?

La Startup Your Life - Back in Business nu doar dezvolți propria afacere, ci înveți un mod de a gândi și faci conexiunile necesare.

Iată care sunt elementele esențiale pe care le poți învăța în cele patru zile de tabără:

 • Cum să pornești la drum și la ce riscuri te expui în primele luni ale afacerii
 • Strategii de creștere financiară
 • Dezvoltare de business, francizare
 • Reziliență în fața crizelor
 • Cum să construiești modelul de business și să înțelegi dacă ai o piață interesată de produsul tău
 • Cum să gândești critic
 • Cum lucrezi în echipă și cum dezvolți o prezentare de succes pentru investitori
 • Cum gândesc antreprenorii cu experiență
 • Cum să te promovezi și cum să folosești digitalul în favoarea ta
 • Cum să faci un research sănătos pentru a răspunde la întrebările despre business-ul tău
 • Ce înseamnă Design Thinking, Critical Thinking și Lean Startup
 • Leadership
 • Practic, primești un bagaj de strategii noi, idei și explicații pentru cum să-ți dezvolți mai bine afacerea.

De asemenea, prin participarea la tabăra Startup Your Life ai conexiuni de business cu antreprenorii care vor fi speakeri, cu ceilalți participanți, dar și cu echipa start-up.ro.