Lanțul de magazine METRO, în parteneriat cu cei de la Techstars, a lansat un program de accelerare pentru zece startup-uri din domeniul retail. Timp de trei luni, echipele selectate vor dezvolta proiectele proprii și vor primi finanțare în valoare de 20.000 de euro în schimbul a 6% equity. De asemenea, este posibilă și accesarea unui împrumut de 100.000 de euro pentru cei care vor să ducă totul și mai departe.

metro retail techstars

Pe toată durata programului, startup-urile vor beneficia de mentorat din partea liderilor din industrie, inovatori și antreprenori din numeroasele verticale din Retail și Tech. METRO Accelerator for Retail va avea acces deplin la tot capitalul intelectual oferit de compania germană.

Evenimentul organizat în București pentru cei care vor să afle mai multe va avea loc la Tech Hub pe 16 februarie. Cei doritori se pot înscrie aici. De asemenea, te poți trece pe listă și pentru o întâlnire față în față cu Directorul Programului, la același link. Investițiile nu se adresează doar celor aflați la început, ci și celor care au mai beneficiat de runde de finanțare în trecut.

De asemenea, cei selectați vor trebui să se mute la Berlin pentru perioada de accelerare, însă sunt și excepții de la această regulă, tolerate în cazul celor cu copii. Dacă ești interesat și vrei să aplici pentru acest program, poți face asta aici