Start-Up Nation a fost subiectul principal. Poți urmări discuția noastră în video-ul de mai sus. Și nu uita să dai un subscribe pe YouTube, te rugăm.

Subiectele săptămânii:

Start-Up Nation 2018

Ministrul pentru IMM-uri a spus că în luna aprilie 2018 se va da startul unei noi sesiuni a acestui program, în care se vor putea înscrie cei care au fost respinși în 2017, cei care nu s-au calificat în programul început anul trecut, dar și noi persoane care vor să lanseze firme. Detalii aici.

Gap Minder, fond de investiții de 26 de milioane de euro

Gap Minder este un fond de venture capital din România cu focus pe startup-uri care dezvoltă produse de software și servicii.

”Fondul va investi în startup-uri din zona de digital transformation, medtech, cybersecurity. 25% din banii fondului vor fi destinați oricărui fel de proiect – hardware, software, inteligență artificială”, a precizat Dan Mihăescu, fondator și director al Gap Minder (Mihăescu este și unul dintre românii care a adus la nivel local programul Founder Institute). Detalii găsești aici.

Fast Order se extinde în Egipt

Lucian Crambă, fondator Fast Order, vrea să extindă afacerea și în Spania, dar și în Egipt, iar de aceste piețe se ocupă Moe Zidan, noul COO al companiei, fost angajat Facebook și Food Panda. În Egipt, echipa are șase oameni și aplicația funcționează în 36 de restaurante. Am stat un pic de vorbă și cu Moe, care ne-a spus care sunt avantajele și dificultățile pieței din Egipt. Detalii aici.