Dacă vreți să oferiți cadouri de Paște care să fie și utile pentru posesori, avem câteva recomandări de produse pentru sarcini menajere și ajutoare în bucătărie, care le vor economisi din timp și energie.

Cadou de Paște pentru sarcini menajere

Dacă vreți să scutiți pe cineva de unele sarcini de curățenie, puteți oferi cadou de la Iepuraș un robot de aspirare DEBOOT Ecovacs are senzori avansați de la bord care detectează automat mobilierul și scările. Cu ajutorul aplicației mobile, robotul de aspirare poate fi controlat cu smartphone-ul de oriunde. Procesul efectiv de curățare în 5 etape, astfel încât DEEBOT M88 mătură, ridică, aspiră, spală și se usucă într-o singură trecere. Când nivelul bateriei este scăzut, aspiratorul revine automat la stația de încărcare pentru a se reîncărca singur. Aspiratorul poate fi comandat de aici.

Fierul de călcat Tefal Ultimate Pure oferă un abur puternic și un sistem special pentru protecție împotriva calcarului. Jetul de abur de până la 240 g/ minut îndepărtează până și cele mai dificile cute. Tehnologia Durilium AirGlide asigură cea mai bună alunecare pentru sesiuni de călcat rapide și fără efort. Fierul se oprește automat după 8 minute de inactivitate dacă este lăsat în poziție verticală și după 30 de secunde dacă este lăsat pe talpă. Fierul de călcat se găsește aici.

Cadouri de Paște - electrocasnice mici

Dacă tot se apropie sezonul lor, acest storcător de fructe și legume cu melc Star-Light va fi un cadou de Paște primit bine. Storcătorul Star-Light Slow Juicer utilizează tehnologia de stoarcere lentă (80rpm), ceea ce înseamnă că păstrează mai multă pulpă în sucul extras, spre deosebire de vechile storcătoare centrifugale. Pâlnia de alimentare de 8cm este suficient de mare pentru a introduce legumele și fructele întregi. Storcătorul poate fi comandat de aici.

Mixerul vertical Tefal Quickchef prepară în cel mai scurt timp o gamă largă de preparate, datorită motorului de 1000 W și păstrează controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea blenderului. Sistemul anti-stropire și mânerul anti-alunecare oferă confort în utilizare, în timp ce părțile compatibile cu mașina de spălat vase facilitează curățarea. De asemenea, lama zimțată este perfectă pentru a zdrobi rapid și eficient gheața. Mixerul poate fi cumpărat de aici.

Un alt cadou de Paște poate fi acest sandwich-maker Breville Panini, cu ajutorul căruia pot fi preparate, pe lângă sandwich-urile clasice, și sandwich-uri panini calde. Produsul este fabricat din oțel inoxidabil și poate prepara până la trei sandwich-uri simultan, perfect pentru un mic dejun în familie. Datorită capacului rabatabil cu sistem de blocare ce se fixează ușor, aparatul se adaptează oricărei grosimi a sandwich-ului. Astfel, poate fi folosit orice fel de pâine, de la ciabatta sau focaccia, până la chifle sau baghetă. Dispozitivul se găsește aici.

Găsiți aici alte câteva recomandări de cadouri de Paște, cu aparate de gătit care vor face din oricine chef în bucătărie.