Chiar dacă unora dintre noi nu le place asta, Paștele rămâne a fi la români o sărbătoare unde se mănâncă mult, deși nu întotdeauna sănătos. De aceea, dacă aveți nevoie de niște idei de cadouri de Paște, avem noi câteva sugestii de aparate pentru gătit sănătos.

Cadouri de Paște - Espressor manual Breville Prima Latte

Breville Prima Latte permite să foloseșți orice fel de lapte, rezervorul de 300 ml fiind detașabil, astfel încât poate fi depozitat ușor în frigider. Rezervorul de apă, ergonomic și mai mult decât generos, de 1,5 litri, împreună cu zona de preîncălzire a ceștilor completează funcțiile pe care acest espressor ți le oferă. Cantitatea maximă este suficientă pentru prepararea a 8 porții de cappuccino. Acest aparat pentru cafea poate fi un cadou de Paște pentru iubitori. Poate fi cumpărat de aici.

Grătar electric Tefal

Chiar dacă vremea de primăvară nu prea ține cu noi, nu ar trebui să renunțăm la planurile pentru grătare, măcar și la adăpost. Grătarul electric de la Tefal are un senzor automat pentru gătit, timpul de preparare și temperatura fiind reglate automat în funcție de grosimea și de numărul de porții așezate pe suprafață de gătit. Este prevăzut cu 6 programe automate de gătit - burger, pui, sandwich, cârnați, carne roșie și pește - un program pentru alimente congelate și un mod manual cu 4 setări de temperatură. Puteți să îl faceți cadou de Paște cuiva din familie, dintre prieteni sau, de ce nu, să-l luați pentru voi. Îl găsiți aici.

Cadou pentru sărbătorile Pascale‎ - Mașină de pâine Tefal Pain et Tresors

În ultimii ani se pune tot mai mult accent pe mâncarea sănătoasă și produse din ingrediente naturale, iar o mașină de pâine poate fi un dispozitiv util. Poți prepara, pe lângă pâine, și aluat de pizza, paste, gem, terci, cereale, chiar și produse lactate. Cele 22 de programe automate includ și 3 programe fără gluten pentru o varietate de pâini și prăjituri, precum și 3 programe pentru produse lactate ce pot fi preparate datorită recipientului dedicat de 1 L. Acum este mai ușor ca oricând să coci acasă o pâine bună, cu aparatul pe care îl puteți achiziționa de aici.

MultiCooker Crock-Pot Express

Tot unei alimentații sănătoase este destinat și acest vas pentru gătire sub presiune, care incorporează 12 aparate de gătit într-unul singur. Puteți prepara carne/ tocănițe, fasole, orez, iaurt, pasăre, supe și chiar deserturi. Are 8 programe și 4 moduri de gătire. Cu funcția manuală puteți să gătiți orice tip de preparat și să configurați timpul de gătire și modul de preparare după nevoile voastre. Aparatul pentru gătit poate fi comandat de aici.

Cadouri de iepuraș - Blender multi funcțional Russell Hobbs

O doză optimă de nutrienți naturali poate îmbunătății starea de sănătate, corpul și modul în care te simți, iar acest blender NutriBoost este un aparat ideal pentru persoanele care vor să se bucure de mai multe alimente proaspete, fără multă bătaie de cap. Datorită funcțiilor oferite, e simplu și rapid să preparați smoothie-uri, supe, sosuri și băuturi pline de nutrienți, fără că acestea să își piardă din vitaminele naturale. Blenderul NutriBoost vine împreună cu 5 recipiente, 3 mari și 2 mici, și poate fi cumpărat de aici.