Neogen intră în acționariatul Conso.ro prin achiziție directă și majorarea capitalului social. Astfel, Neogen deține aproximativ 27% din Conso. Alin Iacob, co-fondator și director general Conso, a investit la rândul lui, pentru a păstra o deținere semnificativă în companie.

“Împreună cu echipa Conso, care se va extinde în perioada următoare, ne propunem să ne transformăm în principalul canal de comunicare și de tranzacționare între instituțiile financiare și clienții lor, actuali și potențiali”, a declarat Călin Fusu, CEO Neogen și noul administrator Conso Media Group.

În cei peste 12 ani de existență, Conso.ro a devenit principalul comparator de produse și servicii financiare, diversificându-și recent activitatea prin lansarea unui comparator de prețuri la energie electrică. Societatea își propune să extindă segmentele acoperite de comparatoare către asigurări și alte domenii.

Cu experiență în Bestjobs, Vivre și Clever Taxi, Neogen creează premisele transformării modelului de business Conso, cu o orientare majoră către tranzacționarea de produse și servicii financiare.

Conso.ro are peste 180.000 de utilizatori unici și peste 700.000 afișari lunar. Serviciile oferite de Conso.ro sunt gratuite pentru consumatori.

Compania Neogen a fost înființată în anul 2000 și s-a specializat pe dezvoltarea de business-uri de tip marketplace în zona online, cele mai importante fiind BestJobs, Vivre, aplicațiile Clever Taxi (vândută între timp la Daimler) și iTaxi, un startup din Republica Moldova. Investiția în Conso.ro este prima din domeniul financiar.