Pentru a realiza acest lucru, Samsung 360 Round utilizează 17 obiective – opt perechi stereo, poziţionate orizontal şi un obiectiv poziţionat vertical. Astfel, camera transmite live conţinut video şi audio 3D, în format 4K, și creează imagini 3D în profunzime.

Dacă device-ul Samsung vi se pare interesant, trebuie să știți că este rezistentă la apă și praf, așa că o puteți folosi în orice condiții meteo. În plus, oferă soluţii software de editare şi concatenare a imaginilor, dar şi stocare externă expandabilă, asigurând o filmare de lungă durată pentru orice fel de proiect.

360 Round oferă imagini 3D cu o cameră video 4K și are 17 obiective împerecheate care permit o vizualizare panoramică 360 de grade, pentru o experienţă 3D completă. În plus, 360 Round permite o transmisiune live cu latenţă aproape inexistentă şi un proces de difuzare mai uşor ca niciodată, datorită soluţiilor software de gestionare a conţinutului.

Samsung 360 dispune de o carcasă concepută special pentru a reduce încălzirea, eliminând nevoia unui ventilator şi reducând la minimum dimensiunea şi greutatea dispozitivului. Designul compact elimină zgomotul excesiv şi reduce consumul bateriei chiar și pe parcursul unei filmări îndelungate. Prevăzut cu conectori expandabili, 360 Round faciltează conectarea rapidă şi uşoara a echipamentelor auxiliare, precum microfoane externe şi carduri de stocare.

Samsung 360 Round va fi disponibilă începând cu luna octombrie în Statele Unite, urmând ca apoi să fie distribuită și pe celelalte pieţe.