Atunci când mergeți în vacanță, ar trebui să vă relaxați și să uitați de grijile de acasă, inclusiv problema legată de siguranța casei. Așa că astăzi avem câteva recomandări pentru camere de supraveghere, ca să ai casa în siguranță când mergi în vacanță, dar și un bonus, ca să păcăliți „curioșii”.

Camere de supraveghere

Această cameră de Sricam are conectare prin telefon sau PC. Cu cele 10 leduri infraroșu, camera poate vedea foarte bine pe întuneric. Rotirea se face în mod automat. Asigură imagini clare în rezoluție, având o cameră de 1 MP. Dispune de senzor de mișcare. De asemenea, puteți mări imaginea de până la 4 ori, pentru nu a pierde niciun detaliu. Cu ajutorul aplicației puteți vorbi cu cei pe care îi urmăriți și puteți asculta sunetul din încăpere. În plus, puteți seta camera să detecteze obiectele aflate în mișcare și să declanșeze alarma. O puteți cumpăra de aici, cu o reducere de 66%.

Kit-ul de supraveghere Hikvision este compus din 4 camere de exterior, cu accesorii incluse. Prin intermediul unei conexiuni HDMI, semnalul video este transmis în format digital pentru o imagine cât mai clară și poate fi conectat un ecran sau televizor HD. Cu ajutorul funcției 2-Way Audio, o persoană poate comunica cu o alta ce se află în câmpul de vizualizare a camerei de supraveghere, fie direct prin intermediul DVR-ului fie prin intermediul aplicației mobile. Kit-ul de supraveghere poate fi găsit aici.

Mini cameră de supraveghere

Camera de supraveghere Tabco este dotată cu funcția Night Vision. Are un spate magentic, cu suport 3M pentru atașare. Aplicația pentru camera de supraveghere este gratuită, disponibilă în GooglePlay și AppStore. Are senzor mișcare încorporat, care permite transmiterea de alerte în aplicație. Dispune de un slot pentru card MicroSD și suportă până la 128GB. Se poate înregistra sau face print screen în aplicație, cu salvare în memoria telefonului, captează și sunet prin microfonul ambiental încorporat. De asemenea, camera poate fi controlată de către utilizatori multipli. Se conectează și configurează în aplicație prin Wi-Fi. Mini camera de supraveghere poate fi comandată de aici.

Cameră de supraveghere de exterior

Senzorul camerei de exterior Hikvision este Full HD. Calitatea imaginii este foarte bună, atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi. Lumina de la cele 4 leduri IR este suficient de puternică pentru exterior, se vede clar până pe la 80 de metri noaptea. În plus, camera de supraveghere are un buton prin care se schimbă tipul semnalului transmis către DVR, de la analogic la digital. Camera are o rezoluție de 2MP. Poate fi cumpărată de aici, unde o găsiți acum la reducere, cu 44%.

Becuri smart

O soluție inteligentă pentru a păcăli potențialii răufăcători este instalarea unor becuri smart, pe care să le aprindeți de la distanță și să creați impresia că sunteți acasă.

Acest bec inteligent de la Tellur poate fi controlate în totalitate de oriunde și oricând, prin intermediul internetului. Becul smart este compatibil cu toate dispozitivele Android 4.1 sau versiuni mai noi, cele iOS 8 sau versiuni mai noi, precum și cu aplicațiile TELLUR SMART și TUYA. Becul inteligent are o durată de viață de până la 25.000 de ore. Poate fi cumpărat de aici.

O altă opțiune este acest bec inteligent TP-Link. Conectați becul la rețeaua Wi-Fi de acasă ți îl puteți controla direct, de oriunde, folosind aplicația Kasa, care vă permite să gestionați luminile de pe smartphone sau tabletă. Puteți programa becurile inteligente din casa voastră să se aprindă și să se stingă la momente diferite. Becul smart are o reducere de 43% și poate fi achiziționat de aici.