Videoclipurile, realizate de Ambasadorii Canon şi de comunitatea de cineaşti, experţi şi influenceri din Europa, vor fi încărcate pe hub cu regularitate, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a profita de aceasta perioadă fără precedent pentru a învăţa ceva nou sau pentru a-şi perfecţiona tehnica.

Mulţi fotografi profesionişti şi cineaştii au fost afectaţi de măsurile restrictive de carantinare impuse în toată lumea, care le-au impactat capacitatea de a lucra şi de a călători. Canon Connected le oferă acestora oportunitatea de a-şi face cunoscute experienţa, cunoştinţele şi talentul în faţa unei comunităţii virtuale de fotografi amatori, permiţându-le să rămână în siguranţă acasă.

Canon Connected le oferă acestor povestitori o multitudine de opţiuni pentru a crea şi împărtăşi conţinut premium. Acoperind o paletă largă de subiecte relevante, videoclipurile includ sfaturi, idei şi tutoriale pentru toţi cei interesaţi să înveţe de la specialiști sau doar să îşi perfecționeze abilităţile de fotografiere şi filmare.

Cei care vizitează hub-ul Canon Connected vor putea alege dintre videoclipurile produse de unii dintre cei mai apreciaţi şi de succes fotografi şi cineaşti din lume: câştigătorul premiului Pulitzer, fotograful Daniel Etter, fotograful de documentare şi expediţii, Ulla Lohmann, renumita editorialistă Wanda Martin, care explică în detaliu cum îţi poti amenaja un studio acasă. În plus, fotograful de sporturi extreme, Richard Walch, oferă cele mai bune sfaturi despre vlogging, iar fotograful de familie, Helen Bartlett, vine cu sfaturi despre cum poți fotografia copiii aflaţi mereu în mișcare.

De la cine vei primi sfaturi pe platforma Canon Connected

SFATURI DE TOP - Daniel Etter – fotograf câştigător al premiului Pulitzer rememoreaza poveştile din spatele unora dintre cele mai faimoase fotografii ale sale.

FOTOGRAFA DE ACASĂ - Ulla Lohmann – specializată în fotografia de călătorie, expediţie şi aventură, vine cu idei creative despre cum să surprinzi o imagine dinamică atunci când deplasarea este limitată.

FOTOGRAFIE SPORTIVĂ ACASĂ - Eddie Keogh – cu peste 35 de ani de experienţă în domeniul fotografiei sportive la cel mai înalt nivel, Eddie oferă sfaturi despre cum poţi face fotografii sportive acasă şi în grădină, înlocuind jucătorii cu animalele de companie şi fanii cu membrii familiei.

STĂPÂNIȚI TEHNICI DE LUMINĂ - Sanjay Jogia – fotograf de nunţi de lux, specializat în nunţile inidiene, oferă sfaturi despre utilizările creative ale luminii şi importanţa acesteia în fotografie

FREELANCERI - Wanda Martin – având o experienţă vastă în domeniul editorialelor şi al fotografiei de portret, Wanda oferă sfaturi despre cum iti poti transforma casa într-un spaţiu de fotografiere interesant şi creativ.

POTRETE DE FAMILIE - Helen Bartlett – fotograf de familie foarte apreciat, oferă sfaturi pentru fotografia de familie, utile fie că eşti acasă sau în deplasare.