Astfel, caserola.ro a primit o rundă de finanțare de tip seed din partea unui grup de investitori de tip angel. Runda a fost condusă de Evozon Systems – o companie de software și consultanță în IT cu birouri în Cluj și Londra -, iar injecția de capital de 250.000 de euro va fi folosită de companie pentru consolidarea poziției de lider pe segmentul premium.

"Am ales de la început să ne concentrăm pe segmentul premium, să oferim cea mai bună selecție de restaurante și servicii de cea mai bună calitate clienților noștri. Această rundă de finanțare ne dă posibilitatea de a crește rapid numărul de restaurante partenere și de a îmbunătați timpii de livrare, consolidându-ne astfel poziția de lider pe segmentul premium", declară Bianca Rusu, Manager General caserola.ro.

În urma acestei tranzacții cei de la Evozon Systems vor intra în acționariatul Eat & Joy SRL, compania din spatele platformei caserola.ro.

"Lucrăm cu Bianca deja de 3 ani, cunoaștem bine echipa, cunoaștem feedbackul clienților, am dezvoltat împreună un produs scalabil și suntem încântați să vedem ritmul de creștere din ultimii ani, care sigur va accelera și mai mult în urma acestei investiții", spune Gabriel Cretu, CEO Evozon Systems.

După obținerea acestei investiții, caserola.ro țintește poziția de lider pe segmentul premium al livrărilor de mâncare.

Serviciile de livrare de mâncare au cunoscut o creștere exponențială în ultimii ani, având loc o serie de intrări ale unor jucători noi și tranzacții care demonstrează faptul că România este o piață cu un potențial semnificativ.

Serviciul caserola.ro a fost lansat în 2013 și este disponibil atât online cât și prin aplicațiile Android și iOS. În acest moment aplicația listează un număr de 40 de restaurante din București, o bună parte dintre ele fiind disponibile pentru livrări exclusiv prin intermediul caserola.ro.