Dacă ești un pasionat de gaming și cauți o pereche de căști care să îți ofere o experiență inedită, avem pentru tine câteva sugestii de căști de gaming.

Căști de gaming Somic G941

Aceste căști au un design ergonomic, fiind echipate cu iluminare LED. Buretele îți acoperă în întregime urechile, ceea ce oferă comoditate pentru sesiuni prelungite de gaming. Și bara de deasupra e la fel de moale ca buretele căștilor, dar astea nu face să fie căștile mai puțin solide și rezistente. Căștile asigură un sunet Surround 7.1 și are un bass care îi amplifică calitatea acestuia. Căștile au funcție de vibrații și sunt dotate cu un microfon omnidirecțional. Le poți cumpăra de aici.

Căști gaming cu microfon A+ Kago

Aceste accesori pentru gaming sunt cele mai ieftine dintre sugestiile noastre. Fie că îți dorești să faci un streaming de calitate, să comunci cu playerii tăi preferați sau să îți îmbunătățești experiența în joc, căștile pentru gaming Kago A+ te aduc mai aproape de el. Oferă un sunet clar, cald și fără distorsiuni sau lipsuri de frecvențe deranjante. Echipate cu difuzoare de 50 mm, căștile A+ Kago cu microfon au fost create pentru a atenua zgomotul ambiental, reproducând fidel calitatea sunetului. Se găsesc aici.

Căști gaming DC-EasySMX C2000 Pro

Căștile DC-EasySmx C2000 îmbină materialele de calitate și tehnologia într-un singur produs pentru a oferi o experiență de gaming unică. Tehnologia XTG 7.1 Surround ajută la maximizarea clarității sunetului, iar cupele de 50 de mm cu magneți neodim livrează un bass puternic, ducând experiența de gaming la un alt nivel. Fabricate din oțel inoxidabil, căștile de gaming asigură o durată de viață extinsă. Se pot conecta cu PC, PS4,XBOX ONE, și alte platforme ce au port de 3,5mm. Le cumperi de aici.

Căști gaming Marvo HG9028

Aceste căști sunt foarte mari și îți acoperă urechile, astfel că nu vei auzi zgomotul din jurul tău și vei putea să intri complet în lumea jocurilor. Ambele difuzoare sunt luminate pe exterior, pe fiecare parte cu un joc de lumini aleatoriu. Căștile se conectează instant la PC, iar driverul se instalează automat. Microfonul izolează foarte bine vocea ta față de alte zgomote din jur. Sunetul acestor căști de gaming este clar și puternic. Construcția este solidă, mult aluminiu. Se găsesc aici.

Căști gaming HyperX Cloud II Pro

Sunt cele mai scumpe accesorii din lista noastră de recomandări, dar oferă și caracteristici premium. Căștile beneficiază de o placă de sunet USB care amplifică sunetul și vocea pentru o experiență Hi-Fi pe toată durata jocului. Butoanele de control separate te lasă să reglezi volumul din căști, cel pentru microfon, să comuți cu ușurință sunetul pe Surround 7.1 sau să anulezi microfonul. Pot fi comandate de aici.