Școala FAN Courier va forma momentan curieri categoria B. Și poate nu e o știre antreprenorială aceasta, dar e vorba de o companie românească ce încearcă să înlocuiască lipsurile din sistemul educațional românesc, mai ales din zona profesională și de meserii.

ȘCOALA FAN este deschisă oricui are minimum vârsta de 18 ani și dorește să se profesionalizeze pentru a urma o carieră în domeniul logistic de curierat.

Limita de 18 ani este impusă deoarece în cadrul formării oferite, cursantul va urma școala de șoferi în vederea obținerii permisului de conducere. Criteriile de selecție pentru ȘCOALA FAN nu sunt restrictive, oricine poate aplica indiferent de educație sau experiență anterioară. Tot ce ai nevoie este să ai 18 ani și să îți dorești să urmezi cursurile școlii și apoi să intri în echipa FAN Courier după absolvire și obținerea permisului de conducere.

Școala durează două luni, iar apoi se obține un contract de muncă în echipa FAN Courier.

Un beneficiu major al școlii este că pregătește pentru meseria de curier și alte meserii conexe domeniului de curierat rapid oferindu-ți deja la absolvire un loc de muncă în cadrul echipei FAN Courier.

Momentan, școala va avea doar specializarea de șofer categoria B, practic curieri. Cursanții pot alege dacă să urmeze cursuri în timpul săptămânii sau doar în weekend.