Tichete de masă - un plus pentru creșterea gradului de satisfacție a angajaților

Tichetele de masă sunt un instrument valoros în managementul oricărui antreprenor din mai multe motive. Folosirea tichetelor de masă ca bonus și parte a unui pachet salarial motivant este o practică încurajată și de deducerile fiscale oferite de stat. Astfel, o companie care optează pentru sistemul bonurilor valorice de masă va putea realiza economii pentru societate de până la aproximativ 40%, prin 0 taxe patronale și salariale. Adoptarea sistemului în propria companie este extrem de accesibilă. Pentru salariați, tichetele de masă contribuie la o viață mai sănătoasă a acestora, crescându-le puterea de cumpărare pentru produsele alimentare și pentru că le oferă posibilitatea unui prânz sănătos în fiecare zi.

Tichete cadou – o soluție simplă de recompensare a angajaților pentru ocaziile speciale

În afara tichetelor de masă, antreprenorii au la dispoziție tichetele cadou pentru recompensarea angajaților cu anumite ocazii. Tichetele cadou de la Up România simplifică pentru companii procesul complex de achiziționare, sortare, personalizare, depozitare și distribuție a cadourilor, iar comanda se procesează în aceeași zi. Totodata, sistemul tichetelor cadou este unul echitabil, acestea putând fi acordate tuturor angajaților, precum și copiilor minori ai acestora. În plus, acestea sunt scutite de impozit și au contribuții patronale și salariale 0, putând fi deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii.

Vouchere de vacanță – deductibilitate pentru companie, vacanțe plăcute pentru angajați

Un alt instrument pe care Up România îl pune la dispoziția antreprenorilor este voucherul de vacanță, un avantaj real prin care angajații români se pot bucura cu adevărat de concediu sau de zilele libere, beneficiind astfel de o creștere a bugetului de vacanță. Valabile exclusiv pe teritoriul României, voucherele de vacanță pot fi utilizate pentru achiziția de pachete de servicii turistice atât direct de la unitățile de cazare, cât și prin intermediul agențiilor. Important de știut este că, în limita a 8.700 lei/an/salariat, voucherele de vacanță sunt integral deductibile. În plus, acestea sunt scutite de la plata taxelor patronale.

Up România are soluții simple și la îndemână pentru introducerea și gestionarea sistemului de bonuri valorice, astfel încât să fie salvate timp și resurse. Nu ezita să comanzi ACUM bonurile valorice ale Up România pentru că ele înseamnă gestionare simplă, beneficii fiscale și, mai ales, o relație consolidată cu propriii angajați.

Up România, noua identitate a Chèque Déjeuner România, face parte din Grupul Up, o companie internațională și solidă. Este prezentă în 17 țări și are o experiență de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse și servicii pentru motivarea și fidelizarea angajaților, recompensarea și stimularea vânzărilor, precum și instrumente pentru susținerea programelor și proiectelor sociale.

Vezi AICI cum poți să ai 100% angajați motivați cu 0% efort investit în colaborarea cu Up România.