În contextul frecvențelor schimbări legislative, veți fi consiliați privind menținerea relațiilor cu autoritățile de control și modul în care vă puteți conforma la noile reglementări ce preocupă tot mai mult firmele din România.

Evenimentul va avea loc pe 20 februarie, iar înscrierea este gratuită.

Discuțiile din cadrul conferinței se vor axa pe măsurile recomandate companiilor în vederea pregătirii pentru un control din partea autorităților de concurență, protecția datelor cu caracter personal, administrare fiscală și inspectoratul teritorial de muncă.

Cum să își adapteze companiile procedurile interne în așteptarea controalelor și conduita pe care ar trebui să o adopte angajații/reprezentanții companiilor, sunt doar câteva din recomandările pe care companiile participante le vor primi de la reprezentanții autorităților și de la specialiștii firmei de avocatură Schoenherr și Asociații SCA.

Cui se adresează?

Conferința se adresează personalului din companiile mari, dar și din întreprinderi mici și mijlocii, responsabil cu conformarea la reglementările în vigoare, respectiv directorilor financiari, de resurse umane, responsabililor cu protecția datelor personale și cu respectarea regulilor de concurență.

Participarea este GRATUITĂ: https://conferinte.wall-street.ro/EvenimentSchoenherr2019/index.html

Dacă vei fi selectat (a) să participi la conferință, vei primi un email de confirmare din partea noastră. Doar cititorii confirmați vor putea participa la conferință, iar 18 februarie este data limită la care vă puteți înscrie gratuit în procesul de selecție al participanților la conferință.

Datele cu caracter personal pe care le introduci vor fi folosite exclusiv pentru a te informa în legătură cu procesul de selecție a acestei conferințe.