Astfel, premiul pentru cel mai bun smartphone al anului merge la Huawei P20 Pro.

Huawei P20 Pro, telefonul de top al Huawei, dotat cu trei camere foto cu lentile Leica de mare performanță, a fost desemnat smartphone-ul anului de către EISA, un grup format din 55 dintre cele mai respectate publicații din lume. Este al șaselea an consecutiv când compania Huawei, lider în tehnologie și inovație la nivel global, este premiată de EISA.

Asociația a acordat Huawei P20 Pro titlul de „Cel mai bun smartphone în 2018-2019”. EISA a catalogat Huawei P20 Pro drept „cel mai avansat smartphone de până acum și un deschizător de drumuri în domeniul fotografiei realizate cu ajutorul telefonului mobil”.

Integrând primul sistem triplu de camere foto Leica din lume, Huawei P20 Pro se mândrește cu cel mai mare număr de pixeli disponibil într-un smartphone, dar și cu un zoom hibrid 5x. Mai mult, datorită inteligenței artificiale, telefonul permite utilizatorilor să surprindă cu ușurință imagini extraordinare, inclusiv în condiții de iluminare redusă, făcându-l, astfel, unul dintre puținele dispozitive capabile să fotografieze cu expunere lungă fără un trepied. În plus, bateria de 4.000 mAh poziționează Huawei P20 Pro printre smartphone-urile cu cea mai mare autonomie. Huawei P20 Pro reprezintă o „o combinație câștigătoare între un hardware deosebit, optică și măiestrie”, a remarcat EISA.

Premiul va fi prezentat în mod oficial companiei Huawei în cadrul IFA, pe 31 august, la Berlin.