Modelul EF-100W/B oferă tehnologia laser, cu luminozitate sporită, pentru culori vii, într-o carcasă compactă şi uşoară, cu un design stilat, în alb sau negru.

Folosind o sursă de lumină laser şi poziţionând lateral fantele de aerisire şi sursa de alimentare, Epson a creat un videoproiector compact, care poate fi amplasat oriunde şi care poate proiecta în orice direcţie. Acest lucru le oferă utilizatorilor mai multe opţiuni în ceea ce priveşte alegerea suprafeţei de proiecţie, că optează pentru perete, tavan sau podea. De asemenea, modelul este ideal pentru proiecţii de dimensiuni mari, fiind capabil să redea imagini cu diagonala de până la 150 inci (380 cm). Chiar şi în condiţii de lumină naturală, sursa de lumină laser a videoproiectorului poate oferi imagini strălucitoare şi culori vibrante. Din acest motiv nu mai este necesar ca lumina naturală să fie obturată. În plus, cu ajutorul funcţiei de reglare automată a imaginii proiectate, dispare şi problema imaginilor instabile sau distorsionate.

Sursa de lumină laser are o durată de viaţă îndelungată, de până la 20.000 de ore de funcţionare, şi oferă o soluţie pe termen lung, care nu necesită întreţinere. Proiectorul poate fi folosit zilnic, timp de zece ani, fără a necesita înlocuirea sursei, şi oferă un raport calitate-preţ excelent.

Este simplu de accesat conţinutul de pe telefon, tabletă, DVD player, din consola de jocuri sau de pe laptop printr-un cablu HDMI. De asemenea, proiectorul poate reda cu uşurinţă conţinut online. În partea din spate pot fi conectate dispozitive precum Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku şi Apple TV.

Designul plug-and-play include şi opţiuni audio flexibile: difuzoare încorporate, conectivitate prin Bluetooth la amplificatoare audio sau un port pentru căşti. Există şi un mod audio care adaptează sunetul tipului de conţinut prezentat.

Modelul EF-100W/B a fost proiectat pentru utilizatorii pentru care designul este important. EF-100W este alb cu accente argintii, în timp ce EF-100B este negru, cu muchiile cuprate. Ambele modele au colţuri rotunjite, butoane minimaliste şi sunt îmbrăcate în piele.

Modelul EF-100W/B este disponibil pe piața din România începând cu luna august 2019.