Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

cel.ro este cel de-al doilea magazin online din România ca dimensiune, așa că ne așteptăm la reduceri bune de la ei. Ofertele cel.ro sunt la telefoane, tablete, laptopuri, accesorii, electrocasnice, componente, igienă personală și bricolaj. Au o ofertă diversă de Black Friday, cu reduceri la toate brandurile laptop, unele dispozitive fiind chiar mai ieftine cu 1000 de lei.

Iată câteva oferte bune la cele mai căutate laptopuri.

cel.ro Black Friday - Apple MacBook Air

MacBook Air este echipat cu procesoare Intel Core i5 de generația a 5-a cu placa grafică Intel HD Graphics 6000. Toată această putere este incorporată într-un design unibody extrem de subțire, de 1,7 cm, cântărind doar 1,35 kg. Modelul de 13 inch are o autonomie a bateriei de până la 12 ore. MacBook Air este redus cu 500 de lei și îl cumperi pe cel.ro de la acest link.

Laptop Gaming Asus VivoBook

ASUS VivoBook 15 este proiectat cu un procesor Intel Core de generatie a 8-a, cu memorie RAM de până la 16GB și grafică NVIDIA GeForce. VivoBook are un design dual-storage care combină vitezele rapide de date ale unui SSD cu capacitățile mari ale unui HDD. Este laptopul ideal pentru treburile zilnice și pentru divertisment. Laptopul are o reducere de 1000 de lei și îl cumperi de la acest link.

Laptop HP 15-BS151NQ

Acest laptop HP vine cu o diagonală de 39,6 cm, iar balamaua este placată cu crom (la anumite modele). Acest laptop ofera performanțe fiabile și o durată mare de viață a acumulatorului, astfel încât vă este simplu să navigați. Cumpără de la acest link.

Asus VivoBook Max

Laptop-urile ASUS X541NA sunt echipate cu o carcasă solidă și ușoară, ce cântărește doar 1.9kg – fiind solu'ia ideală pentru utilizare portabilă. Sunt alimentate de până la cele mai recente procesoare Intel Core i7 cu memorie RAM de până la 8GB (extensibilă la 16GB) și grafică NVIDIA GeForce GT 920. Seria X vine preinstalat cu Windows 10 Home, deci este gata pentru toate sarcinile zilnice de calcul si divertisment. Cumpără de la acest link.

Black Friday - Laptop HP ProBook

HP ProBook 470 oferă un design elegant, pentru orice business. Durata de viaţă a acumulatorului vă ajută să traversaţi o zi de lucru şi chiar mai mult, având încărcare rapidă la 90% în 90 de minute. Acesta oferă un angajament audio vibrant şi o experienţă de întreţinere a unei video-conferinţe cu HP ProBook 470 certificat pentru Skype for Business, dotat cu funcţiile HP Audio Boost şi HP Noise Cancellation. Cumpără de aici.

Black Friday 2018 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64 sau Fashion Days. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2018.