Am selectat trei modele cu performanțe foarte bune, dar și cu prețuri decente - e important de menționat faptul că cele mai bune laptopuri pentru jocuri nu sunt neapărat și cele mai scumpe. Să vedem, deci, care sunt recomandările noastre.

Lenovo Legion Y520, unul dintre cele mai noi și mai accesibile laptopuri de gaming, a ajuns și la noi în redacție, iar review-ul este disponibil aici. Seria Legion de la Lenovo a fost prezentată în cadrul Comic-Con, în primăvară, iar modelul Y520 este mezinul familiei. Este un laptop de gaming de buget, dar cu performanțe foarte bune. Ecranul IPS are rezoluție full HD, iar modelul testat de noi venea cu procesor Intel Core I7-7700HQ, 8GB memorie RAM, placă video GeForce GTX 1050 cu 4GB video RAM și stocare formată din hard disk de 1TB și SSD de 256GB. Îl găsești în mai multe variante și îl poți achiziționa de aici.

Seria ASUS ROG a prins foarte bine la consumatori, indiferent dacă vorbim de periferice, de desktop-uri sau de notebook-uri. Modelul în cauză este unul extrem de performant, care vine la un preț destul de redus pentru ce poate oferi. Vorbim în continuare de un laptop, și trebuie să aibă unde să înghesuie toate componentele destul de mari ca și dimensiuni.Specificațiile sunt decente, iar grafica este asigurată de un GTX de 4 GB. Ecranul este unul de 17,3 inch, deci nu vei putea să-l cari după tine foarte ușor, dar măcar vei putea rula majoritatea titlurilor pe un display mare. Îl poți cumpăra de aici.

Ultimul model din lista noastră este și cel mai scump. Acer Predator G9-793 este și el un laptop de 17,3 inch și vine cu o placă video NVIDIA 1070 cu 8GB VRAM. Memoria RAM este de 16GB, iar spațiul de stocare este asigurat de un SSD de 256GB și de un HDD de 1TB. Procesorul este un Intel Core i7-7700HQ de până la 3,8Ghz, iar sistemul poate fi cumpărat de aici.