Unele dintre modelele prezentate mai jos se regăsesc și în topul celor mai bune smartphone-uri testate de noi în 2018, dar am adăugat și alte telefoane business care nu ne-au impresionat în mod special, dar care ar putea fi excelente pentru un om de afaceri care vrea un dispozitiv pe care să se poată baza.

Cele mai bune telefoane business pe care le poți cumpăra

Samsung Galaxy S8 Plus este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri de anul trecut și e un telefon business care le are (aproape) pe toate. Are un display lipsit de margini absolut excelent pentru trimis emailuri, lucrat în Excell, dar și pentru filme,, o cameră foto principală extraordinară în orice condiții de lumină (cu toate că nu e o cameră dublă) și un design pe care nu ai cum să nu-l îndrăgești. Dacă ești interesat de un smartphone business, trebuie să știi că are o autonomie peste medie, dar și securitate sporită, mulțumită software-ului Samsung Knox, recunoscut la nivel global. Îl poți cumpăra de aici.

iPhone X este unul dintre cele mai bune telefoane business și cel mai bun smartphone lansat anul trecut, în opinia noastră. Nu are rost să insistăm foarte mult aici. iPhone X este impresionant din multe puncte de vedere, de la design, la display, la cameră foto și la senzorul de scanare facială. Este un smartphone care schimbă modul în care utilizatorii își folosesc telefoanele, iar cei de la Apple au avut mult curaj să scoată un telefon lipsit de butonul de home. Primește puncte bonus pentru autonomia crescută, dar și pentru scanarea facială, care poate fi păcălită cu greu. iPhone X poate fi cumpărat de aici.

BlackBerry Keyone e telefonul pe care mizează compania canadiană cu ajutorul chinezilor de la TLC. E un Android cu tastatura clasică care ne-a făcut o impresie bună și un telefon de business pentru cei care fac afaceri încă din era pre-iPhone. BlackBerry Keyone e un telefon cu un ecran de 4,5 inci sub care e tastatura clasică. Specificațiile telefonului nu sunt premium, ci mid spre premium, ceea ce se vede și atunci când îl folosești, la cât de rapid se deschid aplicațiile. Bateria este cel mai impresionant lucru de la acest telefon, cu adevărat spectaculoasă, iar telefonul vine și cu o serie de funcții speciale pentru business, dar și cu o securitate sporită. Îl poți cumpăra de aici.

Samsung Galaxy Note 8, flagshipul lansat în toamna lui 2017, este și el un telefon care merită cumpărat. Cu un display impresionant, o cameră foto absolut excelentă și cu performanțe de top, Galaxy Note 8 avea toate șansele să fie cel mai bun smartphone de anul acesta. Stylusul este un atuu interesant și nu mai e doar pentru oamenii de afaceri, ci și pentru cei pasionați de desene sau de GIF-uri, dar cu siguranță este o adiție interesantă pentru un telefon business. Autonomia este destul de mică, motiv pentru care nu l-am pus mai sus în această listă. Îl poți cumpăra de aici.