Acestea oferă stocare multimedia completă, partajarea și transmiterea informațiilor și capacitățipentru protejarea fișierelor și a datelor (incluzând imagini de tip snapshot). Protecția prin snapshot-uri eutilă în cazul accidentelor și a atacurilor de tip malware.

Seria TS-x28A integrează un procesor Realtek RTD1295 quad-core la 1.4 GHz cu 1GB de memorie RAM, ce furnizează performanța necesară pentru cerințele de stocare ale unei locuințe inteligente. Seria TS-x28A vine cu QTS 4.3.4, cea mai recentă versiune a sistemului de operare QNAP. QTS 4.3.4 introduce funcții snapshot îmbunătățite cu cerințe hardware mai reduse, permițând serverului NAS cu 1GB RAM să beneficieze de protecția snapshot. Capacitățile de protecție a datelor sunt acompaniate de aplicații multimedia, pentru partajare, back-up și stocarea datelor.

Utilizatorii de Windows, macOS și Linux pot folosi cu toții seria TS-x28A ca platformă de stocare și partajare a fișierelor cu alți utilizatori, prin utilizarea directoarelor partajate.

Qsync poate sincroniza automat fișierele pe mai multe dispozitive pentru colaborare, în timp ce Hybrid Backup Sync furnizează o soluție de backup pe mai multe straturi. Recent disponibilă pentru modelele entry-level, înregistrarea snapshot a stării serverului NAS la un moment dat le permite utilizatorilor să restaureze rapid fișierele și datele în cazul unui accident de modificare/ștergere, pierdere de date sau atac malware.

Funcțiile multimedia ale seriei TS-x28A includ suportul pentru clipurile și fotografiile la 360 de grade și asistentul QVHelper pentru transmiterea directă a fișierelor media către playerele media. Există, de asemenea, o mare varietate de aplicații mobile ce pun în valoare serverele TS-x28A, incluzând Qphoto – o aplicație ce permite preluarea fotografiilor și clipurilor video și salvarea lor directă pe TS-x28A.

Specificații tehnice principale

• TS-128A: server NAS cu un sertar

• TS-228A: server NAS cu două sertare

Model desktop, procesor Realtek RTD1295 quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM DDR4, porturi 3.5-inci SATA 6Gbps, 1 x RJ45 Gigabit, 1 x USB 3.1 Gen 1 (frontal), 2 x USB 2.0 (în spate).