Ce este un Weirdo? E un business care se ocupă cu fabricarea și comercializarea de ”onesie”-uri elegante, care pot fi purtate pe stradă. Termenul de ”onesie” nu are un corespondent exact în limba română, dar se referă, în general la acele salopete de dormit sau de stat în casă dintr-o singură bucată. Dar creațiile lui Constantinof nu sunt făcute pentru somn, ci pentru viața de zi cu zi - pentru birou, pentru întâlniri, pentru petreceri.

”Povestea Weirdo, zisă rapid, sună cam așa: într-o zi mi-am zis că aș vrea să fac un onesie (o salopetă?) elegant. Aveam deja un onesie «de casă», cu materiale groase, deloc elegant. Ceva timp mai târziu am căutat o croitoreasă pe care s-o întreb dacă se poate face așa ceva, cât costă, ce naiba ar presupune etc. Discuția a mers bine, așa că vreo săptămână mai târziu căutam materiale prin SamExpo. Numai bine, că-n anul meu de “plutire” am făcut și parte din povestea Pink Zipper și încă de atunci mă fascina oleacă căutatul de materiale faine. Fast-forward spre 15 noiembrie 2017, primul meu prototip de onesie elegant ajunge acasă și-l pun pe mine și mă uit în oglindă și …Arată bine-bine!”, scrie Ariel, pe blogul personal.

”Onesie”-urile create de Ariel sunt compuse dintr-o cămașă și o pereche de pantaloni cusute între ele, asortate bine. Aflat într-o vizită în Marea Britanie, el a testat terenul și și-a arătat creația tuturor persoanelor cu care s-a intersectat. Feedback-ul a fost unul bun, așa că s-a pus pe treabă și a pus bazele unui magazin online.

”Atelierul cu care am făcut primul prototip mi-a zis pe 2 decembrie că nu mă poate ajuta cu un alt produs până în ianuarie. Bummer. Așa că am aflat că verișoara mea, Andra, are un atelier și ar putea să mă ajute. Așa că am luat tot procesul de la capăt: materiale noi, mai multe zile în atelier, luat măsuri la câțiva prieteni (am învățat să iau măsuri), ales combinațiile de materiale, căutat oameni să facă pe modelele”, mai povestește Constantinof.

Ariel este conștient că prețurile ar putea fi un pic cam piperate pentru publicul din România, așa că se va concentra pe piețele din Spania și Marea Britanie. În acest moment, poți precomanda diverse modele, iar prețul pentru un ”onesie” elegant este de 150 de euro (după perioada de precomandă, prețul va fi de 190 de euro).

Pe viitor, vrea să extindă gama și să facă și salopete Weirdo pentru femei și un serviciu prin care cineva s-ar deplasa la tine acasă și te-ar măsura, pentru ca ”onesie”-ul să fie făcut pe dimensiunile tale. Apropo de asta, hainele pot fi ajustate și personalizate gratuit.

Și, în caz că vă măcina o întrebare anume, răspunsul este pe site:What if I really need to go take a sh*t? Most of the time this is the first question we get about our weirdos. Well, if you have to take care of number two, then you must undress the top half of yourself. It’s not that hard actually. It’s easier and faster then untucking your shirt and then tucking it back again.”