Cea mai populată categorie la Innovation Labs 2016 București a fost cea de sănătate și lifestyle. Echipele participante au proiectat timp de 24 de ore dispozitive purtabile pentru persoane cu dizabilități.

Iată echipele participante la categoria health and lifestyle de la Innovation Labs 2016.

Interface

Un dispozitiv purtabil care monitorizează spațiul înconjurător și poate fi folosit de persoanele cu probleme de vedere pentru a fi ghidate.

Ludicon

Un fel de Uber pentru cei care vor să-și găsească un partener de sport offline. Vrei să joci tenis și nu ai cu cine? Ludicon vrea să fie platforma care să unească oamenii cu aceleași pasiuni.

Fish Buzz

O platformă de detecție a peștilor, dedicată pescarilor amatori și nu numai, care folosește senzori.

Squired

Aplicație de rezervări de mese în restaurante. Are deja trei clienți în București și o rețea de restaurante care urmează să fie dotată cu această facilitate.

Track My Vibe

Monitorizare pe termen lung a pacienților cu deficiențe motorii folosind dispozitive purtabile.

Smart Bike Rental

Sistem de închiriere de biciclete folosind aplicația și telefonul mobil.

AlertPlus

Un ceas inteligent pentru bătrâni, cu buton de panică, detecția căzăturilor și cartelă SIM.

BipTrack

O aplicație pentru monitorizarea pacienților de către doctori. Practic, ar urma să centralizeze datele pentru a lua locul fișelor.

ENTy

Un dispozitiv purtabil care monitorizează și analizează datele ORL.

AM Nanny

O brățară care detectează accidentele pentru cei care merg cu motocicleta și trimite alerte chiar dacă ești într-o zonă fără semnal.

Book-A-Book

Un software pentru digitalizarea cărților din biblioteci - există posibilitatea de a căuta cărți fără a utiliza fișe de lectură.