Competiția pentru studenți Innovation Labs a avut hackathonul în weekend la București. Echipele au fost împărțite în patru domenii. start-up.ro continuă prezentarea lor pentru a vedea care sunt ideile interesante ale studenților care pot face un startup de succes în viitor.

Echipele câștigătoare din Hackathon intră acum într-o perioadă de training de trei luni, timp în care se vor întâlni săptămânal cu mentorii lor. Tinerii vor împărtăși experiențele unor antreprenori de vârf și vor avea parte de acces la tehnologii de ultimă generație. Astfel, echipele își vor rafina conceptul și prototipul pentru a-l înscrie în traiectoria către un produs de impact global.

Echipele câștigătoare la categoria retail

Virtual Assistant

Oferă un serviciu care ajută clienții să primească informații despre produse prin intermediul asistentului din telefon sau integrat în softuri amplasate în supermarket-uri.

UrbanWallet

Un portofel care funcționează ca o cușcă Faraday. Practic, dacă ai carduri în interior, ele nu pot fi citite și clonate de hoți. De asemenea, designul este unui adaptat generației tinere.

Asteria

Un marketplace pentru avocați, cu prețuri deja știute în momentul în care alegi unul. Răspuns 24 de ore din 24 și fără taxe de consultanță.

HotVision

Un motor de analytics pentru retaileri și clienți, care analizează datele despre aceștia din urmă pentru a le spune magazinelor ce oferte să facă. De asemenea, clienții pot primi oferte personalizate în funcție de nevoi.