Poate ai avut un an extraordinar de bun cu afacerea ta, poate ai investit în Bitcoin într-o perioadă în care nimeni nu auzise de monedă, poate ai câștigat la LOTO sau poate ai primit o moștenire considerabilă de la un unchi despre care nici nu știai că există - un lucru e cert, meriți să te răsfeți, iar noi te ajutăm.

În rândurile de mai jos, am ales cele mai scumpe produse din patru categorii de pe site-ul eMAG. În cazul în care vrei doar ce e mai bun. Sau nu neapărat ce e mai bun, dar ce e mai scump.

Primul pe listă este un TV care costă 88.999 de lei. Este vorba despre un model OLED de la Sony. Are diagonală de 195 de centimetri, perfect pentru cei care vor să-și transforme sufrageria într-un cinematograf. Televizorul vine cu Android preinstalat, dar noi îți recomandăm un Apple TV pe care să-l conectezi la el (doar de dragul de a avea un produs Apple și în sufragerie). Pentru mai multe detalii despre acest TV mamut, poți accesa acest link.

Degeaba ai un TV cât peretele dacă te bazezi doar pe sunetul din difuzoarele lui. Îți recomandăm să cumperi și un sistem audio HiFi de la Bowers&Wiklinks care costă numai 9.499 lei (redus de la 10.749 de lei). Vine cu amplificator și cu două boxe de podea. Mai multe detalii despre el găsești aici.

Dacă ai nevoie de un laptop pe care să faci browsing, pe care să verifici bursa sau fluctuația Bitcoin, dar pe care să nu-l scoți vreodată din casă, îți recomandăm un model de la Lenovo care costă 24.690 de lei (redus de la 29.750 de lei). Are procesor Intel Xeon, ecran 4K cu diagonală de 17,3 inch, dar și alte specificații de care să nu te folosești niciodată la maximum. Este disponibil aici.

Și, cu toate că s-ar putea să ți-l fi cumpărat deja încă din perioada de precomandă, noi ne facem treaba și îți recomandăm iPhone X. Vestea bună este că partenerul eMAG care îl are disponibil îl vinde la suprapreț, deci vei plăti mai mult de 7.000 de lei pentru el. Este disponibil aici.