Investiția totală în Nokia Campus este de peste 73 de milioane de euro. În acest moment, campusul găzduiește peste 1.300 de angajați, dintre aceștia 600 fiind în departamentul de R&D, inaugurat acum, și peste 700 în centrul de operare de rețele, deschis în 2015. Cea de-a treia etapă de relocare a echipei în Nokia Campus va fi finalizată în prima jumătate a anului viitor.

Campusul Nokia din Timișoara găzduiește cel mai mare centru de cercetare și dezvoltare (R&D) din industria de telecomunicații din România, precum și unul dintre cele mai mari centre de operare de rețele multi-vendor și cu tehnologii multiple, care oferă servicii cu valoare adăugată 24 de ore și 7 zile pe săptămână, în șapte limbi, deservind clienți cheie din țări precum Franța, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie, SUA și multe altele.

În plus, este un centru de excelență pentru servicii de proiectare, optimizare, implementare și întreținere a rețelelor cu tehnologii multiple, oferind servicii end-to-end în România și la nivel global, precum și aplicații, în mod particular sisteme de mentenanță operațională (OSS), IoT și customer experience.