“European Business Services” a însemnat mai mult decât un nume, a fost o declarație a poziționării companiei ca partener de valoare pentru Grupul Societe Generale în operațiunile sale europene, precum și un vot de încredere acordat expertizei și potențialului său.

De-a lungul anilor, ascultând nevoile partenerilor și bazându-se pe expertiza echipelor sale, compania s-a dezvoltat tot mai mult, consolidându-și poziția de partener de încredere, și a reușit să ofere din ce în ce mai multe servicii, adăugând noi linii de business activității sale.

Prezența companiei la nivel global îi va aduce numeroase oportunități de dezvoltare și de optimizare a calității serviciilor sale, iar angajaților le va oferi oportunitatea de a întâlni noi provocări, de nivel internațional.

Culturi diferite se vor reuni în cadrul aceleiași echipe, privind spre noi orizonturi și transformând diversitatea culturală existentă la nivelul companiei într-un avantaj competitiv care va fi remarcat de către partenerii companiei și de echipele aflate pe 5 continente.

“Am demonstrat de-a lungul anilor că împreună, ca echipă, putem fi un partener de încredere și că putem construi un viitor mai bun, sustenabil, cu ajutorul soluțiilor inovative IT și financiare, pe care le oferim. Rezultatele obținute au fost posibile datorită ajutorului, implicării și pregătirii temeinice ale colegilor noștri. De acum, aceștia vor avea ocazia să se dezvolte atât din punct de vedere personal, cât și profesional, într-o măsură mult mai mare decât înainte. Așadar, acest nou capitol pe care îl deschidem înseamnă oportunități de dezvoltare pe multiple niveluri, dar și un spirit de echipă mult mai bine conturat. Iar aceste aspecte se vor reflecta în calitatea serviciilor noastre pe viitor”, a spus Matthieu Pasquier, CEO al Societe Generale GSC în România

Având deja nenumărate reușite, o viziune puternică și o echipă unită, compania pornește într-o călătorie care îi va aduce numeroase proiecte și provocări oferite de piețele globale.

În anul 2011, compania Societe Generale European Business Services (în prezent, Societe Generale Global Solution Centre) a fost fondată în România, ca centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: finanțe și contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer, compliance și Business Advisory Unit.

Acum, Societe Generale Global Solution Centre este un centru de servicii pentru numeroase entități ale Grupului, deservind 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.