UPDATE 13 ianuarie 2021

Plant an App a reușit să strângă 620.000 euro doriți pe Seedblink la o oră după ce a demarat campania de finanțare pe platforma de equity crowdfunding. În momentul acesta, românii au ajuns la o finanțare de 720.000 de euro de la 73 de investitori confirmați și 13 investitori în stadiul de aprobare.

O sumă de 120.000 euro este de pe Republic.co (platforma de equity crowdfunding din Statele Unite ale Americii unde Plant an App desfășoară o campanie în prezent), 250.000 euro investiție strânsă în Pre-campania Seedblink, unde au investit membrii Elite și Clasic ai rețelei, iar 350.000 de euro au fost strânși în primele două ore de la deschiderea campaniei pe SeedBlink. Inițial, fondatorii preconizaseră strângerea sumei de 250.000, dar campania s-a suplimentat cu 100.000 de euro. În total, din SeedBlink s-au strâns peste 600.000 de euro.

Detalii despre campania Plant an App puteți vedea pe Seedblink aici.

UPDATE 12 ianuarie 2021

Seedblink demarează 2021 cu Plant an App, startup IT ce susține companiile în procesul de dezvoltare digitală accelerată.

Plant an App este o platformă de dezvoltare low-code care ajută companii din întreaga lume să construiască software de business mai rapid și să își accelereze transformarea digitală. Abordarea Plant an App presupune ca timpul necesar pentru crearea și lansarea soluțiilor software să fie mai mic. Pe lângă funcționalitățile caracteristice de low-code, Plant an App vine cu peste 20 de module precum API Builder, Form Builder, Advanced Search Engine, integrări și acțiuni reutilizabile și extrem de configurabile.

Plant an App activează în domeniul low-code, un sector tehnologic proaspăt, aflat în plină dezvoltare. Conform Gartner 2019 MQ for Enterprise Low Code Application Platforms, până în 2024, 65% din activitatea de dezvoltare software la nivel mondial va fi realizată cu tehnologie low-code.

Campania privată pe SeedBlink a reprezentat o rundă intermediară, 250.000 EUR fiind acum disponibili pentru investiție pe SeedBlink, dintr-un total de 620.000 EUR. În pre-campanie, derulată în perioada 5-11 ianuarie pentru membrii ELITE & CLASSIC ai Seedblink, Plant an App a obținut angajamente de finanțare în cadrul limitei de 250.000 EUR, deși interesul a depășit semnificativ această sumă.

Detaliile listării Plant an App pot fi accesate aici.


Astfel, există categoria ELITE (pentru susținătorii cu peste 25.000 EUR investiți în total) și categria CLASSIC (peste10.000 EUR investiți în total).

Apartenența la Seedblink ELITE & CLASSIC oferă membrilor posibilitatea de a participa la deal-uri de tip seed, cu acces înaintea listării generale, atât pentru studierea detaliilor proiectului, cât și pentru investiția efectivă. Sistemul alocării subscripțiilor este cel pro-rata, făcându-se în funcție de nivelul de supra-subscriere și de volumul investiției fiecăruia. În același scop, va exista câte un forum pentru toți membrii Seedblink ELITE & CLASSIC, precum si o sesiune de pitching aferentă fiecărei investiții.

În mod exclusiv, membrii ELITE au acces la deal-urile private, acolo unde fondatorii preferă să sindicalizeze finanțarea necesară cu un grup restrâns de investitori.

Totodată, SeedBlink demarează 2021 cu o campanie de pre-listare privată pentru Plant an App, startup IT ce susține companiile în procesul de dezvoltare digitală accelerată.

Seedblink aduce în prim-planul investitorilor o companie matură din punct de vedere business și financiar - Plant an App - un startup IT românesc care dezvoltă un proiect extrem de scalabil global și care a participat în 2020 la renumitul accelerator de business „500 Startups” din San Francisco.

Plant an App este o companie software românească care a dezvoltat o suită complexă de aplicații Low-Code Development, ce oferă echipelor de IT capabilitatea de a-și accelera viteza de dezvoltare a aplicațiilor software, dar păstrează flexibilitate maximă, lucru apreciat în special de către programatori, care țin mult la a avea posibilitatea de a scrie propriul cod pentru nevoi complexe.

Plant an App este listat în paralel pe Republic, cu un Crowd Safe mai complicat decât varianta SAFE tip Y Combinator, acceptată de Plant an App pentru listarea pe SeedBlink.

Lansat în decembrie anul trecut, startup-ul IT a crescut de la aproape zero tracțiune la 500.000 USD în venituri, din care 370.000 USD sunt recurente. Plant an App este un spin-off al DNN Sharp, o companie pe care fondatorii au condus-o în ultimii 10 ani în spațiul de Developer Tools. Au moștenit o proprietate intelectuală complexă, o rețea globală de 4.000 de parteneri și clienți și, cel mai important, o echipă matură care a dovedit capacitatea de a oferi un produs de clasă mondială.

”Campania de pre-listare destinată membrilor ELITE & CLASSIC demarează astăzi, 5 ianuarie și va dura până luni seară, 11 ianuarie. Începând cu 12 ianuarie, vom demara subscripția publică, când veți putea investi în Plant an App”, spun reprezentanții SeedBlink.

Detaliile listării Plant an App pot fi accesate aici.