Ultimele produse de la HP oferă utilizatorilor noi modalități puternice de conectare, exprimare a creativității și încurajarea spiritului de competiție, printr-o serie de inovații în gama Elite, ce oferă, astfel, următoarea generație a ecranului de confidențialitate Sure View, precum și OMEN X Emperium 65 cu bară de sunet.

„Trăim într-o eră caracterizată de inovarea continuă a PC-urilor, alimentată de experiențe uimitoare în toate aspectele vieții noastre. HP conduce la categoria inovații adaptate prezentului, lansând monitoare ce oferă experiențe incredibil de realiste, care aduc în lumea virtuală detalii vii și performanțe uimitoare, versatilitate și siguranță de nivel superior, care permit oamenilor să se conecteze cu încredere, oriunde și oricând”, a spus Anne-Sophie Hadberg, General Manager, EMEA Personal Systems Business, HP. „Fie că este vorba de cele mai noi caracteristici de securitate din domeniu din gama Elite, fie de noile produse în ecosistemul OMEN, gama lansată la CES 2019 a companiei HP reinventează produsele dedicate clienților noștri”.

Tehnologie pentru un stil de viață modern

HP a lansat o nouă serie de monitoare Pavilion. HP Pavilion 27 Quantum Dot este primul monitor Quantum Dot ce oferă un ecran cu afișaj pe sticlă, cu peste un miliard de culori vizibile. HP Pavilion 27 FHD oferă soluția audio B&O încorporată și o cameră de confidențialitate de tip pop-up, iar HP Pavilion 32 QHD beneficiază de un afișaj dinamic, cu o rezoluție QHD și vizibilitate precisă din aproape orice unghi.

În plus, HP lansează și o gamă de accesorii complementare. Un nou Hub HP ENVY USB-C, ultra-subțire permite încărcarea notebook-ului prin două porturi de tip USB-A, și include un port HDMI 2.0 cu suport pentru rezoluție 4K. Compania introduce, de asemenea, și Rucsacul HP 15.6 Odyssey, conceput special pentru utilizatorii cu stil al laptopurilor HP și disponibil în două modele cu design diferit.

Crearea spațiului de lucru al viitorului

Modul în care oamenii lucrează se schimbă și include acum spații mai deschise și conectivitate din mai multe locuri situate în afara biroului. Astfel, siguranța este mai importantă ca niciodată pentru a proteja dispozitivele, identitatea și datele cu caracter personal.

Ca parte a acestui peisaj în continuă schimbare, HP dezvăluie o viziune mai sigură pentru spațiul de lucru modern și introduce cea de-a treia generație a ecranului integrat de confidențialitate HP Sure View. Produsele noi din gama Elite precum HP Sure View Gen3 permit noi moduri de lucru, protejând în același timp informațiile sensibile, la birou și în afara acestuia.

Produsele noi includ HP EliteBook x360 830 G5, care aduce flexibilitate de tip 360 pentru cei aflați în continuă mișcare. Monitorul Sure View HP EliteDisplay E243p este primul monitor din lume cu un ecran integrat de confidențialitate ce asigură instantaneu confidențialitatea în spațiile de lucru deschise. HP EliteOne 800 AiO G5 asigură o performanță grafică ridicată într-un design compact și elegant.

Experiențe noi de gaming

Gamerii de astăzi sunt caracterizați de un spirit de competiție ridicat, ce necesită accesul constant la tehnologii de vârf, 97% dintre aceștia achiziționând dispozitive ușor de upgradat, iar 71% dintre jucătorii pe laptop conectându-se, de cele mai multe ori, la un monitor format mare.

Monitorul de jocuri video în format mare OMEN X Emperium 65 cu NVIDIA G-SYNC HDR este unl monitor de jocuri de format mare cu sistem audio încorporat, oferind o experiență de joc incredibilă, și dispunând de o rată refresh de 144 Hz. Monitorul include, de asemenea, bara de sunet Emperium OMEN X, care a primit premiul CES Innovation pentru cel mai mare ecran de jocuri de format mare din lume cu bară de sunet. Tehnologia integrată în acest dispozitiv impresionant include o putere de 120 W, tehnologia LOFAR Low Frequency Array, tehnologie de reducere a vibrațiilor VRT și un sistem stereo complex pe trei căi - care, lucrând integrat, nu mai necesită prezența unui subwoofer separat.

HP își actualizează, de asemenea, două dintre cele mai bine vândute PC-uri OMEN pentru a profita de cele mai noi tehnologii disponibile. Ultimul laptop OMEN 15 beneficiază acum de cele mai recente plăci grafice mobile NVIDIA GeForce RTX seria 20 care oferă o nouă experiență pentru jocurile mobile și a opțiunii Wi-Fi 802.11ax115. Cea mai nouă versiune a PC-ului OMEN Obelisk beneficiază acum de cele mai recente specificații pentru a gestiona cele mai riguroase jocuri disponibile pe piață. PC-ul are capacitate de până la 64 GB de memorie HyperX, până la nivelul de grafică NVIDIA GeForce RTX 2080Ti, procesoare Intel Core i9-9900K12, SSD dual cu RAID0 și răcire cu lichid.

Prețuri și Disponibilitate

 • Monitorul Pavilion 27 Quantum Dot Display va fi disponibil în martie pentru un preț estimat de 429 de euro.
 • Monitorul FHD HP Pavilion 27 este disponibil acum pentru un preț estimat de 329 de euro.
 • Monitorul HP Pavilion 32 QHD va fi disponibil în februarie, pentru un preț estimat de 449 de euro.
 • Laptopul HP EliteBook x360 830 G5 va fi disponibil în aprilie. Prețurile vor fi confirmate la momentul respectiv.
 • Monitorul HP EliteDisplay E243p Sure View va fi disponibil în martie. Prețurile vor fi confirmate la momentul respectiv.
 • HP EliteOne 800 G5 AiO este de așteptat să fie disponibil în iulie.

Prețurile vor fi confirmate la momentul respectiv.

 • OMEN X Emperium 65 cu bara de sunet integrată va fi disponibil în martie pentru un preț estimat de retail de 4.799 de euro.
 • Noul laptop OMEN 15 va fi disponibil în februarie, începând cu 1.699 de euro.
 • Noul PC Obelisk OMEN va fi disponibil în martie, începând cu 799 de euro. Prețul variază în funcție de configurații.
 • Rucsacul HP 15.6 Odyssey va fi disponibil în mai, începând de la 59,99 de euro.
 • Hub-ul HP ENVY USB-C va fi disponibil în martie, începând cu 99,99 de euro.