Din peste 800 de nominalizări, peste 60 de finaliști, 13 urcă pe podium și merg mai departe în etapa regională.

🥇 Best Accelerator or Incubator Program – Techcelerator

🥇 Best AI/ Machine Learning Startup - Druid

🥇 Best Blockchain Startup – OncoChain

🥇 Best Coworking Space – Nod makerspace

🥇 Best Fintech Startup – Pago

🥇 Best Health Tech Startup - MEDIjobs Romania

🥇 Best IoT Startup - Parking Spotter

🥇 Best Newcomer - Druid

🥇 Best Smart City Solution – City Health by Life Is Hard

🥇 Best Social Impact Startup – Wello

🥇 Best Software Development Partner - Softelligence

🥇 Female Role Model of the Year - Irina Nicoleta Scarlat , Head of Growth - CEE Revolut

🥇 Founder of the Year - Mihai Cepoi , Jobful

🥇 Investor of the Year - Andrei Pitis

🥇 Startup of the Year - Druid

Impact Hub Bucharest este partenerul oficial al competiției naționale, dar și în organizarea marii finale regionale de pe 21 noiembrie din București, care va aduce împreună reprezentanți ai ecosistemului antreprenorial din Europa Centrală și de Est.

Central European Startup Awards (CESA) este o competiție desfășurată în 10 țări - Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria - și se adresează startup-urilor ale căror produse sau servicii se bazează pe soluții tehnologice inovatoare.

Iată care a fost lista finaliștilor din România din cadrul competiției CESA 2019.

Competiția pune în centrul atenției antreprenorii și startup-urile care contribuie la progres, care propun schimbări și soluții, care se diferențiază prin impact, creștere și inovație.

Categoriile pentru care au putut fi făcute nominalizări acoperă industriile tech (de la fintech la AI la health tech, blockchain, smart city, best acclerator, best social impact startup, IoT), dar și categorii adresate altor tipuri de jucători din piață (spații de coworking, investitori, acceleratoare sau female role models).

Pe 3 septembrie, organizatorii CESA au publicat listele finaliștilor din fiecare dintre țările europene participante în cadrul competiției. Finaliștii CESA 2019 din România au putut fi votați până pe 25 septembrie.

Câștigătorii finalei locale urmeazăsă concureze apoi în etapa regională. Câștigătorii etapei regionale vor fi anunțați în cadrul unui eveniment internațional de celebrare și conectare pe care Impact Hub Bucharest îl organizează pe 21 noiembrie. Înscrierile la acest eveniment, Central European Startup Awards Grand Finale, vor fi deschise începând cu 1 octombrie.