Dacă ai un startup, este foarte posibil ca numele lui Dragoș să-ți fi ajuns la urechi. Și asta pentru că Dragoș Nicolaescu este unul dintre cei mai activi și cunoscuți angel investors și mentori din ecosistemul local de startups.

E management consultant, executive coach și startup advisor. Înțelege nevoile și provocările unui startup și va discuta despre un set de unelte pe care le poți folosi pentru a-ți înțelege mai bine afacerea la început de drum.

A luat contact în ultimii 10 ani cu peste 200 de executivi care au devenit lideri mai buni, cu peste 250 de fondatori de startup-uri și a investit în peste 70 de startup-uri locale și internaționale.

În fiecare an oferă peste 100 de ore de mentorat și coaching în programe dedicate antreprenoriatului.

Startup Your Life este un eveniment de antreprenoriat susținut de către FAN Courier. Partenerul de mobilitate al taberei este Mercedes-Benz.

La ediția cu numărul 7 a taberei de antreprenoriat Startup Your Life, powered by FAN Courier, ce se va desfășura între 23 lși 26 septembrie la Hotel Lux Garden din Azuga, Dragoș Nicolaescu va susține un workshop în care va prezenta strategia și tacticile corecte și eficace pentru lansarea unui business, va vorbi despre găsirea modelului de business potrivit, despre metodologia Lean Startup - al cărui adept este – și despre design thinking.

Lean Startup este o metodologie menită să-i ajute pe antreprenorii la început de drum să reducă costurile și riscurile asociate construirii startup-urilor și să crească sănătos și rapid.

”Această metodologie vine că o soluție la risipa de energie, timp și resurse implicată reușind să reducă semnificativ procentul de eșec la 10-20%. Principiile sale se aplică startup-urilor digitale, ne-digitale, coprorațiilor sau ONG-urilor”, ne spunea într-o discuție anterioară Dragoș Nicolaescu.

Înscrie-te acum pentru a rezerva locul la tabără și pentru a lua contact cu Dragoș Nicolaescu. Locurile sunt limitate la 24.

Ce înveți la Startup Your Life 2021 – Back in Business?

Pe 23-26 septembrie vom fi din nou împreună pentru 4 zile la Startup Your Life în care vei învăța, vei discuta, vei lucra în echipe pentru dezvoltarea de strategii de business și te vei distra. Și fiecare participant rămâne ulterior nu numai cu acele cunoștințe căpătate, ci în comunitatea start-up.ro.

Iată câteva dintre elementele esențiale pe care le poți învăța în cele patru zile de tabără:

  • Cum să pornești la drum și la ce riscuri te expui în primele luni ale afacerii
  • Strategii de creștere financiară
  • Dezvoltare de business, francizare
  • Reziliență în fața crizelor
  • Cum să construiești modelul de business și să înțelegi dacă ai o piață interesată de produsul tău
  • Cum gândesc antreprenorii cu experiență
  • Cum să te promovezi și cum să folosești digitalul în favoarea ta
  • Cum să faci un research sănătos pentru a răspunde la întrebările despre business-ul tău

În cele patru zile ale taberei Startup Your Life primești un bagaj de strategii noi, idei și explicații pentru cum să-ți dezvolți mai bine afacerea.

Mai multe detalii despre ediția cu numărul 7 a taberei de antreprenoriat Startup Your Life 2021 - Back in Business, care are loc între 23 și 26 septembrie la Hotel Lux Garden din Azuga poți afla aici.

Startup Your Life 2021 - cine sunt trainerii ediției cu numărul 7

Speakerii au fost invitați pentru că pot oferi sfaturi esențiale celor care au deja o afacere, dar și celor care sunt la început de drum și încă nu au avut curajul de a face acest pas.

Printre antreprenorii și experții în business care ni se vor alătura la Startup Your Life 2021 - Back in Business se numără Radu Savopol - Fondator 5 to go, una dintre cele mai de succes afaceri din România, Mădălina Cocan - Marketing Manager și cofondator Lăptăria cu Caimac, un business care s-a dezvoltat prin finanțări bancare și de la Bursa de Valori, Sandu Băbășan - CEO al Blugento, o companie înființată în 2016 și specializată în furnizarea de soluții e-commerce bazate pe platforma Magento, Alexandru Ion - owner la Nexus Gaming, dar și Marketing Manager la foodpanda, Alexandru Neștian - fondator al iTux și iTex, Cristian Tudorescu - consultant financiar IMM & Startups, Dragoș Nicolaescu - angel investor și mentor.

Înscrie-te acum la Startup Your Life 2021 - Back in Business.