În cadrul Codecamp București vor fi peste 40 de sesiuni organizate în 7 track-uri paralele, susținute de speakeri români și internaționali. Totodată, accesul participanților va fi gratuit.

Anul acesta, în cadrul conferinței vor fi discutate teme din zona AI & Machine Learning, IoT, Web Development, Architecture & Software Development, Testing, Cloud, Mobile, Management & BA, Startup & Entrepreneurship, de către speakeri de renume, internaționali și români, cum ar fi Dino Esposito, Idan Cohen, Ciprian Jichici, Henk Boelman și Anca Bundaru.

Toate detaliile despre speakeri și agendă pot fi accesate pe site-ul conferinței. Evenimentul este gratuit pentru participanți, iar înregistrarea se poate face aici.

Conferința este precedată de două zile de Masterclasses pe 8-9 noiembrie, susținute de Dino Esposito și Victor Rentea.

Codecamp s-a născut în 2008, la Iași și este cea mai mare comunitate de IT din România. După un parcus de 11 ani de promovare și stimulare a industriei IT din România, Codecamp a ajuns la un număr de 12 conferințe organizate în 8 orașe diferite în 2018, crescând de la an la an, în edițiile din ultimii ani având peste 1.000 de specialiști la fiecare eveniment.