Evenimentul, care își propune să facă o incursiune în spatele viitorului inteligent care alimentează economia țării, a locuințelor și a vieților personale ale fiecăruia dintre noi, va avea loc la Impact Hub Bucharest, începând cu ora 9.

Smart Future 2018 va aduce mediul privat și instituțiile publice, față în față în era digitală, a ciberneticii și a device-urilor inteligente.

Accesul este gratuit și vă puteți înscrie pe pagina oficială a evenimentului.

Printre antreprenorii prezenți la eveniment se numără cofondatorul Creative Time, Alexandru Păduraru, Costin Tudor, cofondator Undelucram.ro, Lavinia Vladu, cofondator cv30, dar și CEO-ul Impact Hub, Oana Craioveanu, Adrian Chirilov, cofondatorul AppSeed.

Smart Future 2018 - cui se adresează?

Antreprenori care vor să introducă elemente inteligente business-ului său să își lanseze propriile proiecte, C-levels și middle management interesați de avantaje competiționale, reprezentanți ai instituțiilor de stat care doresc să fie martori celor mai noi tehnologii și tendințe în industriile lor, persoane interesate de prezentul și viitorul Smart.

Citește mai multe despre orașul inteligent la care bucureștenii doar visează.

De ce să participi?

Tehnologia smart nu se află doar în buzunarul tău - este peste tot. Învață să te folosești de ea, să îți construiești business-ul pe baza ei; află mituri despre competențele digitale ale României, perspective și tendințe. Întâlnește reprezentanți ai instituțiilor de stat, adresează-le întrebări și află spre ce (și cu ce viteză) se îndreaptă România Inteligentă.

După cum precizam mai sus, accesul este gratuit iar doritorii se pot înscrie pe site-ul oficial al conferinței.