Această locație este amplasată în cadrul clădirii de birouri, fiind destinată exclusiv celor care lucrează în incintă.

Cafeneaua are un design diferit, întreg designul de interior și mobilierul fiind semnate de arhitecții LEROY MERLIN, integrând astfel coffee corner-ul la parterul clădirii, zonă care este destinată spațiului de coworking și sedințelor.

Locația este concepută ca o zonă de recreere, dar și funcțională, pentru că pe lângă băuturile din meniul Coffee 2 Go, se regăsesc și diverse snack-uri, oferind posibilitatea de a lua o cafea sau o gustare din același spațiu, cu cel de lucru, evitând timpul petrecut cu deplasarea în alte locații.

”Este un trend potențial în această direcție, în a deschide locații în cadrul clădirilor de birouri de dimensiune mică, destinate exclusiv angajaților acestora. În perioada următoare ne orientăm către astfel de clădiri de birouri, iar calitatea, prețurile și diversitatea meniului oferit reprezintă avantaje pentru fiecare angajator. Acum, fiecare companie creează spații din ce în ce mai creative, care pot avea rol de retenție și atragerea oamenilor în companie, iar o cafenea la birou este dorința fiecăruia”, a spus Vlad Timaru, cofondator Coffee 2 Go.

Până anul trecut, Coffee 2 Go a deschis 35 de locații, dintre care 80% în regim de franciză, iar cafeneaua în parteneriat cu LEROY MERLIN este una dintre cele 20 de unități planificate a fi deschise în acest an.